""

Prezentatorul de televiziune australian Karl Stefanovic a încercat să-i spună un banc liderului tibetan Dalai Lama, în cadrul unui interviu, dar gluma nu a fost deloc gustată.

Prezentatorul de televiziune australian Karl Stefanovic a încercat să-i spună un banc liderului tibetan, Dalai Lama, în cadrul unui interviu, dar gluma nu a fost deloc gustată. Pe faÅ£a lui Dalai Lama, care nu a scos niciun cuvânt, nu se putea citi nimic mai mult decât nedumerire, potrivit Daily Mail.

""
""

""

Jurnalistul a vrut să spargă gheaÅ£a cu un banc care îl avea ca personaj chiar pe liderul budist. "Dalai Lama intră într-o pizzerie", ÅŸi-a început Stefanovic bancul, după care a izbucnit în râs. Dalai Lama nu a schiÅ£at niciun zâmbet ÅŸi a trebuit să verifice de două ori cu translatorul său ce înseamnă "pizza". Jurnalistul a continuat bancul: "Merge la tejghea ÅŸi cere o pizza cu de toate", după care a început iar să râdă.

""

Liderul spiritual a început să râdă ÅŸi el, obligat mai mult de ridicolul situaÅ£iei, pentru că s-a observat clar că nu a gustat sau nu a înÅ£eles bancul. Mai târziu, Stefanovic a scris pe Twitter că îÅŸi dă seama că s-a făcut de râs ÅŸi că nu va fi uitat prea repede. La întoarcerea în studio, jurnalistul le-a povestit colegilor săi că Dalai Lama nu ÅŸtia ce înseamnă pizza.


Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns