"Ed

Ed Sheeran, videoclip de excepţie (foto: captură video)

 

 Începând cu vârsta de 16 ani, Ed a traversat continente concertând ÅŸi vânzând peste 10 000 de CD-uri După mai multe colaborări cu unele dintre cele mai funky nume de pe scena urbană britanică (Wiley, JME, Sway, Example, Wretch 32), cântăreÅ£ul a lansat, la numai 19 ani, EP-ul ‘No 5 Collaboration’.

  La începutul anului, Ed a semnat cu Atlantic Records, lansând în urmă cu o lună single-ul ‘The A-Team’. Acesta a pătruns direct pe poziÅ£ia numărul 3 a topului Britanic, iar în toamnă urmează să se lanseze noul sau single, ‘You Need Me’.
 
 Weekendul trecut, artistul a cântat în deschiderea festivalului Glastonbury 2011, într-o companie selectă – Coldplay, U2, Beyonce. În aceste condiÅ£ii, el este ‘Most Shared Artist’ pe siteul BBC ÅŸi al 4-lea în topul celor mai ascultaÅ£i, fapt absolut extraordinar dacă luăm în considerare line-up-ul festivalului.
 
Astăzi, 8 Iulie, Ed va cânta pe scena iTunes Festival din Londra, un eveniment ce cuprinde nu mai puÅ£in de 31 de nopÅ£i de muzică ÅŸi un line-up impresionant – de la Linkin Park ÅŸi Bruno Mars la Coldplay ÅŸi Moby. Evenimentul poate fi urmărit la nivel global online pe iPad, iphone, ipod Touch ÅŸi va fi disponibil pe iTunes.Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns