Trupa britanica The Prodigy, compusa din Liam Howlett, Keith Flint si Maxim Reality, a sustinut un nou concert in Romania. Evenimentul a avut loc in Piata Constitutiei din Bucuresti, cu ocazia festivalului Rock the City 2011.

The Prodigy, formata in 1990, este "vinovata" de aparitia unui nou gen muzical, numit de Liam "electronica", ce combina cu succes elemente de rave, breakbeat, rock sau punk. De-alungul carierei, trupa ne-a incantat cu numeroase hit-uri precum "Out of space", "No Good", "Firestarter" sau "Smack my bitch up", reusind sa faca istorie in materie de muzica.

Al III-lea album al trupei, "The Fat of the Land", a avut un succes impresionant, devenind cel mai rapid vandut album din istorie si depasind recordurile inregistrate de Beatles sau Elvis Presley. Pana in prezent, The Prodigy au vandut peste 16 milioane de albume.

Punctul forte al trupei este live-ul band-ului. In cei 20 de ani de cariera, britanicii au sustinut sute de concerte in toata lumea. Cel mai renumit concert al lor a avut loc in Milton Keynes, in iulie 2010, in fata a peste 65.000 de fani. Concertul a durat 90 de minute si a fost lansat in luna mai a acestui an pe DVD si Blu-ray.


About Post Author

Lasă un răspuns