"Momentul

Momentul discursului (Captură YouTube)

 

În mijlocul concertului de aseară de la Arenele Romane, solistul Daniel Brennare a chemat-o pe scenă pe Cristiana, o tânără care avea să fie pusă în faÅ£a unei mari decizii: cererea în căsătorie făcută în genunchi de prietenul său.

 Moment inedit pentru cei aproape 1.500 de spectatori care au venit aseară la concertul Lake of Tears de la Arenele Romane.

În acelaÅŸi timp, momentul a fost emoÅ£ionant pentru doi tineri. În timpul spectacolului, solistul Daniel Brennare a chemat-o pe scenă pe Cristiana Chivulescu, iar fata a venit în faÅ£a publicului pe parcursul piesei „The Organ", potrivit infomusic.ro.

„E aici un tip care vrea să spună ceva!", s-a auzit pe scena pe care a urcat ÅŸi cel care urma să facă cererea în căsătorie.

Vizibil emoÅ£ionat, acesta a Å£inut un scurt discurs, a îngenuncheat ÅŸi i-a oferit fetei inelul de logodnă. „Cristiana Chivulescu, vrei să fii soÅ£ia mea?", a întrebat-o el ÅŸi din fericir, răspunsul a venit rapid ÅŸi a fost afirmativ.

Publicul i-a aplaudat în timp ce cei doi tineri se sărutau ÅŸi se îmbrăţiÅŸau. Membrii trupei i-au felicitat, iar Daniel Brennare i-a oferit Cristianei un buchet de flori, fata părăsind scena Å£inându-se de mână cu logodnicul său.


About Post Author

Lasă un răspuns