Vedeta legendarei trupe Rolling Stones a făcut echipă cu co-fondatorul Eurythmics, Dave Stewart, Damian Marleu, Joss Stone ÅŸi cu muzicianul A.R. Rahman pentru a înfiinÅ£a SuperHeavy, un grup care reuneÅŸte stilurile muzicale diferite ale artiÅŸtilor într-un album care nu a primit încă un nume, transmite Associated Press.

"MickSursa: Reuters

Acest album este programat să apară pe 20 septembrie în SUA, ÅŸi cu o zi înainte în Europa ÅŸi Asia. Procesul de înregistrare a început la Hollywood cu întreg grupul, însă aceÅŸtia au înregistrat ÅŸi separat. Alte înregistrări au avut loc în Florida, FranÅ£a, Grecia, Turcia, India ÅŸi în Caraibe.

Dave Stewart a declarat că grupul a înregistrat aproximativ 35 de ore de muzică cu unele cântece care iniÅ£ial durau 1 oră ÅŸi 10 minute înainte să fie scurtate. ”A fost interesant pentru mine să lucrez cu alÅ£i patru vocaliÅŸti”, a declarat Jagger. ”Nu am mai făcut acest lucru până acum. În mod normal eu trebuie să fac totul, însă sunt fericit să o fac. Am fost un pic amuzat pentru că atunci când a trebuit să finalizăm, am realizat că toÅ£i am avut de jucat câte o parte ÅŸi nimeni nu era în plus”, a mai adăugat el. Jagger a afirmat că membrii grupului aÅŸteaptă să vadă cum va fi primit noul album înainte de a decide dacă vor merge într-un turneu.

 

sursa: agerpress

 

 


Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns