""

Probabil, ce MARE GAFÄ‚ COMISÄ‚ DE PRIMARUL DE LA 5. Cum a ajuns VANGHELIE să creadă că organizaÅ£ia PSD… TE EJACULEAZÄ‚

Marian Vanghelie a fost schimbat de la ÅŸefia organizaÅ£iei PSD BucureÅŸti, după ce Victor Ponta a propus conducerii partidului înlocuirea acestuia cu un birou provizoriu de coordonare, condus chiar de preÅŸedintele PSD. AflaÅ£i aici cum a decurs execuÅ£ia lui Vanghelie. Ce i-au reproÅŸat Ion Iliescu, Adrian Năstase ÅŸi Victor Ponta – de la "relaÅ£ia" cu Elena Udrea, la alungarea intelectualilor.

""

    Luni seara, prezent într-o emisiune a B1TV, Vanghelie a declarat că: "Eu sunt de 17 ani în partid ÅŸi îmi aduc aminte că ÅŸi atunci era o problemă. OrganizaÅ£ia de BucureÅŸti nu ai cum să o modifici, nu ai ce să-i faci. Nu merge la organizaÅ£ia de BucureÅŸti să fie un pămpălău".

Spre finalul emisiunii, Vanghelie a reuÅŸit să stârnească ÅŸi râsul celor prezenÅ£i în platou când a încercat să explice cum te "ejectează" o organizaÅ£ie de partid: "Nu poÅ£i să conduci organizaÅ£ia de BucureÅŸti decât dacă poÅ£i ÅŸi dacă eÅŸti bun, că altfel te ejaculează. Te ejaculează…, adică… te ejectează".


About Post Author

Lasă un răspuns