""

Katy Perry ÅŸi-a anulat câteva concerte

CântăreaÅ£a Katy Perry a fost nevoită să îÅŸi amâne mai multe concerte din turneul său "California Dreams", după ce a făcut o toxiinfecÅ£ie alimentară.

Potrivit organizatorilor turneului, vedeta şi-a reprogramat două concerte pe care trebuia să le susţină luna aceasta, la Chicago şi Saint Paul, informează femalefirst.co.uk.

"Le cer iertare fanilor mei din Chicago ÅŸi din Twin Cities (Minneapolis-Saint Paul, n.r.) pentru că nu voi putea fi acolo în acest weekend, dar voi reveni peste câteva săptămâni pentru a le oferi cel mai bun show", a declarat Perry.

Aceasta nu este prima situaÅ£ie de acest fel pentru Katy Perry. Recent, vedeta a angajat un "translator pentru pisici" ca să le poată Å£ine sub control pe cele trei feline ale sale ÅŸi ale soÅ£ului ei, actorul Russell Brand – Krusty, Kitty Purry ÅŸi Morrissey -, care îi faceau probleme în turneu.

Katy Perry este o cântăreaţă americană care a devenit cunoscută graÅ£ie hitului din 2008 "I Kissed a Girl", ce s-a situat pe prima poziÅ£ie în peste 20 de ţări, inclusiv în Statele Unite ale Americii ÅŸi în Marea Britanie.


Lasă un răspuns