Membrii trupei Judas Priest,au aparut pe o scena "imbracata" in zeci de lanturi, amintind de poate cel mai horror film din toate timpurile: Hellraiser. Isi face aparitia si Rob Halford, "un alt sexagenar", costumat asemeni unui cenobit cu ochelari de soare (dar tot din romanele lui Clive Barker).

Se incepe cu Rapid Fire, pe Metal Gods ritmul este punctat prin jerbe de foc, fundalul se schimba aratand mereu coperta albumului de pe care este prezentata fiecare melodie, iar Rob isi schimba tinuta in aproape fiecare pauza si renunta in cele din urma la ochelari.

"Hello everybody! The Priest is back! Look at all these heavy metal maniacs!" Sunt rulate aproape 10 costume si sunt cantate, vreme de peste doua ore, melodii ca Judas Rising, Heading Out To The Highway, Never Satisfied.

Cu ocazia lui Victim of Changes, sunt proiectate lasere pe Casa Poporului (caci vizavi se afla cea mai mare cladire din tara), ca la un concert Jean Michel Jarre, apoi scena este "inundata" de fum.

Rob si-a schimbat din nou tinuta si apare imbracat acum intr-o pelerina cu o gluga imensa. In mana tine un trident, celebra furca avand trei dinti (simbol al puterii zeului Neptun si simbol al trupei Judas Priest).

Fulgerele anunta piesa Night Crawler, dar sunt interpretate si doua coveruri: Diamonds & Rust (cover dupa Joan Baez) si The Green Manalishi (With the Two-Pronged Crown) (cover dupa Fleetwood Mac).

     Pe Breaking The Law, solistul lasa microfonul deoparte si ii pune pe fani sa cante singuri, cap coada, cea mai cunoscuta si apreciata melodie Judas Priest.

Seara continua cu Painkiller, iar bisul debiteaza cu Electric Eye. Scena este apoi inundata de fum, pentru ca Rob sa isi faca aparitia pe o motocicleta si sa cante, astfel "motorizat", melodia Hell Bent For Leather.

Dupa o serie de vocalize, un "dialog" intre Rob si public, vine You’ve Got Another Thing Comin’. Si, pentru ca lumea mai vrea o melodie ("These guys want one more, hey man!" striga bateristul catre solist), seara se va incheia cu Living After Midnight.

    sursa  youtube

​

Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns