"Johnny

Johnny Depp

 Fără îndoială Johnny Depp este unul dintre cei mai iubiÅ£i actori din lume, fiind apreciat de fani atât pentru rolurile "speciale" pe care le interpretează cât ÅŸi pentru stilul său de viaţă foarte liber.

 Actorul însă reuÅŸeÅŸte periodic să atragă atenÅ£ia publicului, fie prin apariÅ£ii în tabloide după ce a băut un pic mai mult decât duce, fie prin diverse activităţi care demonstrează de multe ori că Depp este cu adevărat un artist.

Despre o astfel de activitate vorbim astăzi, după ce Johnny a cântat la chitară, ca un adevărat profesionist, alături de legenda muzicii rock, Alice Cooper.

Totul s-a petrecut la clubul "Rock n’ Roll Hall of Famer’s" din Londra, în cursul zilei de duminică, 26 iunie. Starul a interpretat cu patos alături de rockerii legendari piese precum  "I’m Eighteen" ÅŸi "School’s Out", reuÅŸind să delecteze publicul ÅŸi cu un solo de zile mari.

Depp a mai cântat în trecut alături de nume grele ale rock-ului, precum Oasis, ÅŸi a activat ca lead guitarist în mai multe trupe precum "P".Lasă un răspuns