""

Inna, dezbrăcată de câteva femei în noul videoclip. Vezi imaginile

În videoclip artista participă la o cursă de maÅŸini ÅŸi chiar învinge un bărbat în competiÅ£ie, după care asistă la o luptă între bărbaÅ£i.

CântăreaÅ£a în vârstă de 24 de ani apare îmbrăcată sumar, iar la un moment dat este chiar ajutată de câteva femei să se dezbrace pentru a-ÅŸi schimba Å£inuta.

Îmbrăcată într-o Å£inută neagră cu paiete, Inna cântă în faÅ£a unei cuÅŸti în care se află un leu.

 CântăreaÅ£a în vârstă de 24 de ani, pe numele real Elena Alexandra Aposteanu, este considerată un fenomen pe scena muzicii dance, cucerind, în foarte scurt timp, cluburile din Europa ÅŸi Orientul Mijlociu.

În doar doi ani, Inna a devenit un nume important în întreaga Europă, iar piese precum "Hot", "Amazing" ÅŸi "Deja Vu" au ajuns pe primele locuri în topurile muzicale internaÅ£ionale.

Inna este primul artist român care s-a situat pe poziÅ£ia întâi într-un top realizat de celebra revistă americană Billboard, iar anul trecut a câÅŸtigat cinci premii la Romanian Music Awards. Ea a fost recompensată cu un disc de platină în FranÅ£a, pentru vânzarea a 100.000 de unităţi ale albumului "Hot", dar ÅŸi cu un disc de aur în Olanda, pentru 25.000 de unităţi vândute ale aceluiaÅŸi material discografic.

În decembrie 2010, Inna a primit European Border Breakers’ Award (EBBA), distincÅ£ie acordată artiÅŸtilor noi pentru succesul obÅ£inut cu primul album lansat.

Pentru viitor artista îÅŸi doreÅŸte să colaboreze cu americanii de la Black Eyed Peas, considerând că abordările lor muzicale prezintă multe asemănări.

 


Lasă un răspuns