Imaginile inedite din noul film Batman, surprinse de un amator, au fost făcute publice pe internet

 

""

"The Dark Knight Rises" va avea premiera în cinematrografe pe data de 20 iulie 2012

Imagini din noul film Batman, intitulat "The Dark Knight Rises" au fost surprinse de un fan
""

Imagini din noul film Batman, intitulat "The Dark Knight Rises, ce va avea premiera în cinematrografe pe data de 20 iulie 2012, au fost surprinse de un fan ÅŸi postate pe internet, informează The Huffinghton Post.
Deşi, cu siguranţă aceste imagini nu au fost regizate de Christopher Nolan, producător de film de origini britanică, dar pentru fanii lui Batman, filmuleţul poate fi considerat o adevărată capodoperă artistică.

 În imaginile neclare sunt surprinÅŸi Christian Bale, actorul care îl va interpreta pe Bruce Wayne, discutând cu actriÅ£a Anne Hathaway, care o va interpreta pe Selina Kyle. Cei doi vorbesc în ploaie, simulată cu ajutorul unui furtun. În numai cinci zile filmuleÅ£ul a fost vizionat de peste 207.000 de persoane.

Scena a fost filmată în Wallaton Hall, din Marea Britanie, în jurul orei 19-20, după cum spune chiar persoana care a înregistrat întreaga discuÅ£ie. Autorul filmuleÅ£ul a postat pe YouTube un mesaj în care preciza că astfel de scena vor mai fi filmate ÅŸi săptămâna viitoare: marÅ£i, miercuri ÅŸi joi.

 Christopher Nolan a dezvăluit într-un interviu faptul că titlul complet pentru următorul film Batman va fi The Dark Knight Rises. Acesta a mai menÅ£ionat faptul că The Riddler nu va fi personajul negativ în acest film. "Vom folosi multe caractere pe care le-am utilizat de-a lungul timpului dar vom introduce ÅŸi unele noi" a spus Nolan. A mai spus că studioul a fost de acord cu el pentru a nu filma în 3D The Dark Knight Rises.

The Dark Knight Rises va avea premiera în cinematrografe pe 20 iulie 2012 iar distribuÅ£ia momentan este alcătuită din Christian Bale, Morgan Freeman, Michael Caine, Gary Oldman, Tom Hardy.


Lasă un răspuns