"Gina

Gina Pistol

 

Una dintre cele mai tari piese ale verii va beneficia în curând ÅŸi de un videoclip cu adevărat incendiar, cu atât mai mult cu cât personajul feminin nu este nimeni alta decât Gina Pistol.

 Filmările celui mai recent material Adrian Eftimie au durat trei zile ÅŸi s-au desfăşurat în Vama Veche, Olimp, Budha Longe Mamaia. Regia videoclipului este semnată Åžerban Ionescu ÅŸi DragoÅŸ Buliga, iar rezultatul va fi cu siguranţă cel aÅŸteptat.

«Din tot ceea ce am văzut că s-a filmat, clipul va ieÅŸi exact cum voiam, chiar dacă nu am reuÅŸit să filmăm în străinătate, aÅŸa cum ne propusesem.

Vară, soare, mare, Gina Pistol, la care se adaugă Åžerban ÅŸi DragoÅŸ, deci este absolut imposibil ca lucrurile să nu iasă aÅŸa cum ne-am dorit încă de la început.

Nu este vorba de un scenariu complicat, ci de un sincron între ceea ce transmite piesa ÅŸi ceea ce ce transmite clipul. O să vedeÅ£i, sunt sigur că o să vă placă», spune Adrian Eftimie.

Ideea iniÅ£ială de a filma videoclipul în străinătate a fost abandonată, motivul fiind programele celor doi protagoniÅŸti, Adrian Eftimie ÅŸi Gina Pistol, care sunt foarte încărcate.

Agenda «Celui mai bun DJ din 2008» cuprinde evenimente importante pe litoral, în Å£ară ÅŸi în Bulgaria, Adrian nelipsind nici de la ediÅ£ia din acest an a Liberty Parade.

Lasă un răspuns