""

Actorul britanic Hugh Laurie, care îl interpretează pe doctorul House în celebrul serial american House M.D., a devenit noua imagine a firmei de cosmetice L’Oreal Paris

Actorul britanic Hugh Laurie, care îl interpretează pe doctorul House în celebrul serial american House M.D., a devenit noua imagine a firmei de cosmetice L’Oreal Paris. Împreună cu actorii Gerard Butler ÅŸi Patrick Dempsey, Laurie face reclamă cosmeticelor pentru bărbaÅ£i (produsele L’Oreal Paris Men Expert), scrie Daily Mail.

"La început am avut impresia că este o greÅŸeală , apoi am realizat că L’Oreal nu caută modele, ci oameni adevăraÅ£i cu o personalitate puternică cărora nu le este frică să spună că folosesc cosmetice", spune Hugh Laurie.
""

""

Actorul este foarte apreciat în Statele Unite pentru interpretarea rolului principal din serialul House M.D., care a ajuns la sezonul opt. Laurie a declarat pentru Radio Times că acesta s-ar putea să fie ultimul sezon al serialului care i-a adus faimă în America. Conform Daily Mail, actorul ar fi plătit cu aproximativ 400.000 de dolari pe serial, ceea ce ar înseamna că Hugh Laurie este cel mai bine plătit actor din televiziune.

 

 

 

 

sursa: mediafax


About Post Author

Lasă un răspuns