După ce l-au aÅŸteptat timp de patru ore, fanii DJ-ului numărul 1 în lume, Tiesto, au fost răsplătiÅ£i cu un spectacol de tot atâtea ore care a Å£inut până la ÅŸase dimineaÅ£a.

"Tiesto

Show de lumini de toate culorile, lasere, efecte de fum, artificii care "dansau" după muzică trance întruchipează tabloul concertului ce a avut loc sâmbătă seara la Arenele Romane din BucureÅŸti, unde Tiesto, Dj-ul care a câÅŸtigat titlul Greatest DJ of All Time în poll-ul Mixmag în februarie ÅŸi-a răsplătit fanii.

Concertul a făcut parte din turneul de promovare a compilaÅ£iei "Club Life Volumul 1 – Las Vegas", lansată pe 5 aprilie.

 


 
Patru ore de aÅŸteptare

Petrecerea a început sâmbătă seară chiar de la intrarea în Arenele Romane, unde mii de fani Tiesto dansau pe ritmurile lui în timp ce aÅŸteptau să intre în locaÅ£ia unde, patru ore mai târziu, unul dintre cei mai buni Dj ai lumii avea să mixeze.

Odată intraÅ£i, fanii au ocupat primele rânduri pentru a putea fi mai aproape de el, după care au început încet-încet să ocupe scaunele arenei. Toate astea se întâmplau pe ritmurile Snatt & Vix featuring Alexandra Bădoi ÅŸi Greeg, care au performat în deschiderea concertului.

După câteva ore, oamenii deveniseră deja nerăbdători, mai ales după un spectacol de lumini, artificii ÅŸi lasere inedit care a întrerupt muzica celor de la platane, însă nu au renunÅ£at să scandeze numele lui Tiesto.

Cu steagul înainte

ApariÅ£ia mult aÅŸteptată, dar deloc pretenÅ£ioasă, ci doar cu câÅ£iva zeci de decibeli în plus, s-a produs la ora două fără câteva minute. Fanii parcă au luat foc pe ritmurile mixate, unele mai vechi, iar altele mai noi. Hituri precum "Traffic", "Love Comes Again", "In the Dark", "Beautiful Things", "Elements of Life" au alimentat isteria deja creată.

Cel mai recent videoclip, "Feeling in My Bones", a păstrat şi el atmosfera. Timp de trei ore, fanii păreau de neoprit, la fel ca şi Dj-ul.

La prima tentativă de plecare a maestrului platanelor, fanii, atât români, cât ÅŸi turci, ÅŸi polonezi, au început să-i scandeze numele, au fluturat tricouri cu numele lui, au aruncat în aer brelocuri care îl reprezentau ÅŸi au ridicat în aer Ipad-uri cu mesajul "C’mon" (una din melodiile lui).

Olandezul care a revoluÅ£ionat lumea muzicii electronice nu s-a îndurat să-ÅŸi lase fanii nemulÅ£umiÅ£i ÅŸi a mai mixat încă o oră. Show-ul a continuat cu remixuri ale pieselor "Forever Young", "C’mon", "Sweet Dreams", etc.

Spectacolul s-a terminat la ora ÅŸase dimineaÅ£a cu Tiesto fluturând steagul României.

Cel mai bun DJ din toate timpurile

Tijs Verwest, alias Tiesto, ÅŸi-a început cariera în 1985 ÅŸi a ajuns să fie DJ-ul care a ocupat poziÅ£ii fruntaÅŸe ani la rând în DJMag Top 100. El s-a lansat în perioada în care progressive-ul cu elemente trance cunoÅŸtea cea mai mare expansiune. De la turnee mondiale la a fi primul DJ care a mixat la Jocurile Olimpice în faÅ£a a milioane de spectatori ÅŸi telespectatori, câÅŸtigând marea majoritate a premiilor destinate muzicii dance ÅŸi trance, a fost doar un pas pentru Tiesto, care este unul dintre cei mai iubiÅ£i DJ, producători ÅŸi remixeri ajunÅŸi vreodată în spatele platanelor.

El a câÅŸtigat titlul Greatest DJ of All Time în poll-ul Mixmag în luna februarie a acestui an, după ce sute de mii de clubberi l-au votat pe DJ-ul de origine olandeză, selectându-l dintr-o listă de 35 de DJ.

Nici succesul turneului său anterior, Kaleidoscope, nu este de ignorat având în vedere că pe parcursul a 15 luni, Tiesto a mixat la 175 de petreceri ÅŸi festivaluri, în faÅ£a unui public de mai bine de un milion de fani.

Nominalizat de două ori la Billboard Touring Awards ÅŸi prezent pe lista Billboard Top 25 Biggest Grossing Touring Acts of 2010, Tiesto ÅŸi-a început deja rezidenÅ£iatul la Hard Rock Hotel & Casino din Las Vegas.

……IN CURAND MAI MULTE DESPRE CONCERTUL TIESTO DE LA ARENELE ROMANE….STATI APROAPE PE :

    www.best-event.ro

Lasă un răspuns