Videoclipul Loredanei, “Rain, Rain”, regizat de Julien Rocher, a fost premiat ca fiind cel mai bun videoclip 3D in cadrul Festivalului de Muzica si Film 3D de la Los Angeles.

”Rain, Rain” a fost selectat in competitiile a 3 festivaluri de film international, iar aceasta este prima distinctie.

Cel mai mare Festival de Muzica si Film 3D a avut loc in perioada 22-25 septembrie la Hollywood, California, iar juriul prezidat de Christopher Crescitelli a anuntat castigatorii in fata unui public larg, prezent la Gala de Inchidere a festivalului.

Printre castigatorii festivalului s-au aflat si Johnny Deep care a castigat premiul pentru “Cel mai bun actor intr-un film 3D” (Piratii din Caraibe – Pe ape si mai tulburi) si Michael Bay, “Cel mai bun regizor” pentru "Transformers 3D”.

”Sunt onorata sa ma aflu pe lista de premianti alaturi de mari regizori, actori si muzicieni. Drept multumire, pregatesc un nou videoclip pentru single-ul "Monalissa”, un clip care sper ca va face si el istorie, la fel ca "Rain, Rain”, a declarat Loredana.

Videoclipul 3D "Rain, Rain” a fost regizat de francezul Julien Rocher cu care Loredana a colaborat si la videoclipul "Like A Rock Star”, iar animatia 3D este semnata de celebrul Pitof (Jean Christophe Comar), regizorul faimosului Catwoman, un maestru in industria efectelor vizuale printre operele sale numarandu-se filme precum Alien, Asterix et Obelix contre Cesar, Delicatessen, etc.

Lasă un răspuns