Kimbra a lansat videoclipul pentru pentru Two Way Street, cel de-al cincilea single de pe albumul ei de debut, Vows. Este prima piesa lansata de artista in SUA, dupa ce a cucerit lumea muzicala alaturi de Gotye si Somebody That I Used to Know.


Desi albumul a fost lansat acum aproape un an in tara de origine a cantaretei, Noua Zeelanda, abia in mai anul acesta a ajuns in SUA si a debutat direct pe locul 14 in topul Billboard 200, ceea ce este cu adevarat o realizare.

 

Urmariti-o pe Kimbra mai jos, intr-un videoclip realizat de Matthew Rolston, cel care a mai lucrat cu TLC si Garbage.

 

 

 

 

Succesul ei este unul de-a dreptul impresionant, fiind primul artist din Noua Zeelanda care sa intre in topul Billboard din 1977 incoace, iar cand citeaza nume ca Prince sau D’Angelo drept inspiratie nici nu ne mai mira de ce e privita drept urmatoarea senzatie in muzica pop. Pe Kimbra o putem pune in aceeasi liga cu Florence + The Machine, Bjork si Nina Simone si chiar Amy Winehouse. Hitul ei cu Gotye nu a facut decat sa ii deschida usa spre SUA, mai ales ca este, deja, cel mai bine single vandut digital din toate timpurile, cu peste sapte milioane de copii vandute si un milion de copii vandute numai in UK de la inceputul anului.


Lasă un răspuns