Bogdan Vladau revine cu un clip pentru noua sa piesa, Time to Move, un featuring cu Dr. Slim. Clipul e unul de imagine, iar rolul principal feminin e interpretat de o actrita straina care seamana cu Nicole Kidman in tinerete!

 

De regie s-a ocupat simpaticul Anthony Icuagu, cel pe care il stiti de la Vocea Romaniei si care in ultima perioada semneaza regia pentru clipurile mai multor artisti de la noi. Bogdan a mers pe reteta de la Hila, cand a folosit personaje putine, tocmai pentru a pune mai mult melodia in valoare si noi credem ca va avea succes.

 

 

De muzica si text s-au ocupat Dan Tarnauceanu, Paul Coman, Madalin Boerescu, iar Bogdan incepuse sa lucreze la acest text inca din iunie anul trecut cand a aparut primul sau hit, Hila, insa pentru ca e un perfectionist productia a durat pana acum. Tanarul cantaret si model a adus piesei Time to Movebeaturi moderne de prin cluburile din intreaga lume si piesa suna precum cele de pe afara, poate si datorita echipei mixte cu care a lucrat: romani, arabi, nigerieni si germani.

 

Bogdan a avut mereu o pasiune pentru muzica, cantand pana si la karaoke, pana cand Anda Adam l-a prezentat si recomandat casei de discuri Roton. Primul sau single a fost produs de talentatul coleg al Andei, Zozo, cel care intre timp a ajuns sa produca propriul sau proiect, Lucky Man Project. 

About Post Author

Lasă un răspuns