AndreEA Miss Ventura revine cu un nou clip, o piesa cu un sound fresh – My Love- si o schmbare de look! Clipul a fost filmat pe superba insula Malta, unde Andreea a avut parte inclusiv de o festa traditionala cu artificii care a durat peste 2 ore!

  

Frumoasa Andreea Antonescu e o cantareata cu vechime in industria noastra muzicala, iar dupa o pauza de mai bine de un an se intoarce cu un videoclip regizat de Alex Ceausu si echipa Ador Media. Piesa e produsa de Bogdan Tascau(Domnul Problema), Rares Varniote si Emanuela Oancea, are un refren catchy si ritmurile orientale ne fac sa dansam.

 

Clipul a fost filmat pe insula cu un singur semafor Gozo, dar si pe insula Comino, unde se afla celebra Laguna Albastra. Filmarile au durat doua zile, iar in acest timp Andreea a participat la sarbatoarea traditionala a Sfantului Andrei, alaturi de alti 6000 de oameni, a experimentat Water Sofa, Slingshot si a condus chiar si un Jeep. Pentru un plus de originalitate si crearea unei atmosfere de poveste cu aer retro, pe langa peisajele de vis s-a folosit si o camera de filmat de 8 mm Cosina din 1975.

 

Despre acest clip AndreEa a spus:

 

"Sper din tot sufletul sa imi surprind placut fanii mai vechi si mai noi. Sa ii bucur cu o piesaperfecta pentru petrecerile nebune de pe plaja."

 

In 2010, Andreea isi lansa prima piesa sub pseudominum Miss Ventura, Ready for Us si a fost primul artist care a primit Discul de Diamant pentru vanzarile unui album.Lasă un răspuns