Aisa lanseaza astazi videoclipul pentru cel mai nou single, Sha La Love, un track de vara si de dragoste, produs de Phelipe in studiourile P&P Productions. Cu un clip colorat, vesel si un catel simpatic care sa o insoteasca Aisa promite sa ne cucereasca.

 

De regia clipului s-a ocupat Anthony Icuagu pe care il tot vedem zilele acestea pentru ca a inceput sa realizeze din ce in ce mai multe materiale video.

  

Despre noul ei videoclip cantareata a spus:

 

"Sper sa fiti incantati de noul meu videoclip. Am lucrat cu o echipa extraordinara iar rezultatul final mi-a depasit cu mult asteptarile. M-am simtit asa bine incat nu stiu cand au trecut cele aproape 24 de ore de filmare."

 

Pe Aisa o stiti in primul rand datorita colaborarii ei cu DJ Yaang cu care a avut super hitul Ready to Go (Boom), dar si pentru colaborarea cu DJ Andi la single-ul 4 the 1st Time, iar apoi pentru aparitia pe piesa lui Adrian Eftimie No Side Effect.

 

Acum lucreaza cu DJ Yaang, cu care are un studio de productie si impreuna unde remixeaza, produc si compun piese pentru diversi artisti romani. Aisa si-a inceput cariera muzicala la scoala populara de arte, sectia canto si chitara clasica. A continuat in liceu, cand si-a infiintat nici mai mult nici mai putin de 5 trupe rock, in care canta piesele lui Alanis Morissette si Anouk drept cover-uri.


Lasă un răspuns