"Antonia,

Antonia, în "Marionette"

Desemnată de curând cea mai sexy femeie din lume, de către cititorii revistei FHM, Antonia revine în forţă în primplanul showbiz-ului cu o piesă nou-nouţă, "Marionette", căreia artista i-a filmat  ÅŸi un videoclip weekendul trecut.

 După o pauză de aproape un an, pe care a trebuit să o ia în calitatea de proaspătă mămică ÅŸi soÅ£ie, Antonia a lansat pe piaţă un nou single ce rulează deja pe majoritatea posturilor de radio.

În plus, cât de repede, va apărea pe piaţă ÅŸi videoclipul celei mai noi piese a Antoniei, la care se lucrează intens în această perioadă, disponibil fiind. acum, doar un teaser al materialului video.

"Marionette" va ilustra povestea unei iubiri ce nu poate fi oprită nici măcar de forÅ£ele naturii, în care Antonia se luptă cu apa, aerul, pământul ÅŸi focul pentru a se putea bucura de dragostea faţă de persoana iubită

Regizorul Costas Ivanov a plasat-o pe solistă în diverse ipostaze ciudate,se zbuciumă, palpită ÅŸi zboară prin ploaie, în costumaÅ£ii supersexy ce-i pun în valoare formele apetisante ale frumoasei brunete. Cu toate astea, în teaserul lansat pe YouTube, pentru o fracÅ£iune de secundă, Antonia pare să fie goală puÅŸcă, stând aplecată pe podea.

În informaÅ£iile furnizate până acum nu se detaliază această postură ÅŸi rămâne de aÅŸteptat versiunea întreagă a clipului pentru a vedea dacă Antonia a renunÅ£at complet la haine pentru noua sa producÅ£ie video.

 

sursa: click

Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns