""

Lungmetrajul SF "Transformers 3/ Transformers: Dark of the Moon", al treilea din această franciză, a debutat pe  poziÅ£ie în box office-ul nord-american weekendul trecut, potrivit cifrelor provizorii publicate, duminică, de societatea ExLungmetrajul SF "Transformers 3/ Transformers: Dark of the Moon", al treilea film din această franciză, a debutat pe prima poziÅ£ie în box office-ul nord-american weekendul trecut, potrivit cifrelor provizorii publicate, duminică, de societatea Exhibitor Relations, informează AFP.

Cu o acÅ£iune desfăşurată pe fondul unui iminent dezastru nuclear, al treilea film din franciza "Transformers", regizat de Michael Bay, a obÅ£inut încasări de 97,4 milioane de dolari de vineri până duminică în sălile de cinematograf din Statele Unite ÅŸi Canada. Până acum, "Transformers 3" este filmul cu cele mai mari încasări la debut în 2011.
""

""

Filmul de animaÅ£ie "MaÅŸini 2/ Cars 2", liderul de săptămâna trecută, a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 25,1 milioane de dolari.

Pe locul al treilea a coborât o poziÅ£ie comedia "Profă rea, dar buuună/ Bad Teacher", care a obÅ£inut 14,1 milioane de dolari. Filmul prezintă încercările unei profesoare lipsite de scrupule (Cameron Diaz) de a-ÅŸi seduce colegul (Justin Timberlake).

Comedia romantică "Larry Crowne", regizată de Tom Hanks, în care protagoniÅŸtii sunt Julia Roberts ÅŸi Tom Hanks, a avut parte de un debut modest, clasându-se pe locul al patrulea, cu încasări de 13 milioane de dolari. Filmul prezintă "drama" prin care trece personajul interpretat de Tom Hanks, proaspăt concediat, care decide să îÅŸi reia studiile ÅŸi se îndrăgosteÅŸte de una dintre profesoarele sale, interpretată de Julia Roberts.

Pe locul al cincilea se află un alt film care a debutat pe marile ecrane nord-americane weekendul trecut – comedia romantică "Monte Carlo", cu Selena Gomez în rolul protagonistei. Filmul prezintă aventurile prin care trec trei bune prietene în principatul monegasc ÅŸi a avut încasări de 7,6 milioane de dolari.

 
Pe locul al ÅŸaselea a coborât o poziÅ£ie filmul SF "Super 8", ce spune povestea unui grup de copii care vor să facă un film ÅŸi, în timpul acestui proces, sunt martorii unor accidente stranii. Regizată de J.J. Abrams ÅŸi produsă de Steven Spielberg, această peliculă a obÅ£inut încasări de 7,5 milioane de dolari de vineri până duminică.

Thrillerul SF "Green Lantern 3D: Protectorul Universului" a pierdut patru locuri ÅŸi a coborât pe poziÅ£ia a ÅŸaptea, cu încasări de 6,2 milioane de dolari de vineri până duminică. Lungmetrajul este regizat de Martin Campbell ÅŸi îl are pe Ryan Reynolds în rolul super-eroului Green Lantern, alesul oamenilor pentru a salva universul.

Comedia "Pinguinii domnului Popper/ Mr. Popper’s Penguins", cu Jim Carrey în rolul principal, s-a situat pe poziÅ£ia a opta, cu încasări de 5,1 milioane de dolari.

Comedia "DomniÅŸoare de onoare/ Bridesmaids", care prezintă cu mult umor "lupta" dintre două femei pentru a organiza nunta prietenei lor comune, a coborât o poziÅ£ie ÅŸi ocupă locul al nouălea cu încasări de 3,5 milioane de dolari.

În cea de-a ÅŸaptea săptămână de la premiera în cinematografele nord-americane, cel mai recent film regizat de Woody Allen, "Midnight in Paris", s-a menÅ£inut pe locul al zecelea, cu încasări de 3,4 milioane de dolari.


Lasă un răspuns