Dupa succesul inregistrat vara aceasta in intreaga lume cu piesa "All My People", Sasha Lopez, impreuna cu Broono si Ale Blake, a pregatit fanilor o dubla lansare, un single nou si videoclipul acestuia.

"Weekend" este numele celei mai noi productii semnate Sasha Lopez. Piesa este produsa de artist in colaborare cu Vanotek. Aceasta pastreaza sound-ul de club, fresh si energic ce te indeamna la petrecere, voie buna si distractie cu prietenii.

Videoclipul, regizat de catre Alex Ceausu, aduce peisaje exotice din Ibiza si cinci fete superbe care sunt in toiul unei petreceri,.
Fetele reprezinta cinci tari din continente diferite, mai exact Brazilia (America de Sud), Senegal (Africa), Republica Dominicana (America Centrala), Rusia (Europa si Asia) si Thailanda(Asia).
Reprezentanta Braziliei este imaginea vestitului club Pasha din Ibiza.

Sasha Lopez a cucerit anul acesta cu "All My People", toate cluburile si topurile muzicale, din Sri Lanka pana in Argentina si desigur in Europa.
Artistul, impreuna cu echipa lui, a avut parte de o vara-maraton, plina de concerte. Sasha Lopez, Broono si Ale Blake au ajuns cu show-ul lor in Spania, Portugalia, Italia, Cipru, Slovenia, Belgia, Bulgaria, Rusia, Palma de Mallorca, Croatia, Bosnia.

 

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns