Queen şi Adam Lambert vor susţine, în perioada iulie-august 2019, turneul „Rhapsody” în Statele Unite şi Canada.

Seria de concerte cuprinde, pentru început, 23 de show-uri pe arene. Turneul va începe pe 10 iulie, în Vancouver, şi va fi încheiat pe 23 august, în Charlotte.

Odată cu succesul lungmetrajului „Bohemian Rhapsody”, care este pe cale să devină cel mai de succes film biografic din toate timpurile, cu 500 de milioane de dolari încasări la nivel global până în prezent, Brian May şi Roger Taylor – membri fondatori ai Queen – au decis să pornească în acest turneu prin America de Nord.

„Suntem pregătiţi pentru America şi entuziaşti să urcăm din nou în şa”, a spus Taylor. Brian May a adăugat: „Este o mare ocazie. Cel mai recent turneu al nostru a avut cea mai ambiţioasă producţie a noastră şi ne-a adus cele mai bune recenzii. Aşadar, am decis să fim şi mai ambiţioşi! Atenţie, America!”.

Biletele vor fi puse în vânzare pe 7 decembrie, prin LiveNation.com.

Adam Lambert a concertat prima dată cu Queen în 2009, iar primul turneu susţinut cu trupa a avut loc în 2012. Ei au susţinut împreună peste 180 de show-uri. Lineup-ul este completat de Spike Edney (clape), Neil Fairclough (bas) şi Tyler Warren (percuţii).

About Post Author

Lasă un răspuns