Prințul Charles (70 de ani) a vizitat platourile de filmare ale seriei James Bond, iar ghidul său a fost chiar Daniel Craig (51 de ani)! Moștenitorul la tronul Marii Britanii a fost cel mai încântat să vadă impresionanta colecție de mașini Aston Martin.

Prințul Charles a avut onoarea să îl aibă ca ghid chiar pe agentul 007, interpretat de actorul Daniel Craig.

Vizita acestuia vine la doar câteva zile după ce filmările au fost reprogramate, în urma unei explozii care a avut loc pe platourile de filmare, care a rănit un membru al staff-ului.

Daniel Craig l-a plimbat pe prințul de Wales în backstage-ul Studiourilor Pineweoood și i-a arătat și celebrele mașini conduse de James Bond. Mai târziu, el l-a întâlnit pe actorul Ralph Fiennes, dar și pe regizorul Cary Joji Fukunaga.

Prințul Charles și Daniel Craig

Actorul i-a prezentat prințului de Wales impresionanta colecție de mașini marca Aston Martin
Foto: Getty
Prințul Charles și Daniel Craig

Daniel Craig, Ralph Fiennes, regizorul r Cary Joji Fukunaga și prințul Charles
Foto: Getty

 

Prințul Charles, fan înfocat al seriei James Bond, a putut să vadă în exclusivitate și câteva secvențe din noul film, în care joacă și actrița Naomi Farris.

Pelicula încă nu are un titlu oficial. În aprilie, Daniel Craig s-a rănit destul de serios la gleznă, apoi în iunie un membru al staff-ului a ajuns la spital după o explozie. Actorul s-a recuperat acum, după o operație la picior, și a revenit pe platourile de filmare.

„Au fost niște săptămâni oribile pentru noi. Problemele de sănătate ale lui Daniel, apoi explozia. Acum, avem o nouă mașină Bond, iar Daniel și-a revenit. Sunt cele mai bune vești după multă vreme”, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.

Prințul Charles, pe platourile de filmare ale noului film James Bond

Prințul Charles este fan înfocat al seriei James Bond
Foto: Getty

 

About Post Author

Lasă un răspuns