Paramount a lansat marţi primul trailer pentru al cincilea lungmetraj din franciza „Scream”, regizat de Matt Bettinelli-Olpin şi Tyler Gillett.

Noul „Scream”, despre care companiile de producţie au spus că va fi o relansare a seriei meta-horror, a fost scris de James Vanderbilt („Zodiac”, „Murder Mystery” şi Guy Busick („Ready or Not”).

David Arquette, Courteney Cox, Neve Campbell şi Marley Shelton şi-au reluat rolurile interpretate în anterioarele lungmetraje din franciză, iar distribuţiei s-au alăturat Jack Quaid („The Boys”), Melissa Barrera („In The Heights”) şi Sonia Ammar.

Kevin Williamson, care a scris primul, al doilea şi al patrula film „Scream”, este producător executiv împreună cu Vanderbilt (pentru Project X Entertainment) şi Radio Silence.

Lungmetrajul „Scream” a fost un succes de box office, cu peste 173 de milioane de dolari încasări la nivel global, după ce a fost lansat în preajma Crăciunului din 1996. Eroina principală, interpretată de Neve Campbell, era ţinta unui criminal ce adoptase o înfăţişare inspirată de tabloul lui Edvard Munch „Ţipătul/ The Scream”. Filmul a fost urmat de trei producţii, lansate în 1997, 2000 şi 2011. Wes Craven, care a murit în 2015, a regizat toate cele patru filme.

Cel de-al cincilea lungmetraj este programat să fie lansat pe 14 ianuarie 2022.

About Post Author

Lasă un răspuns