Versiunea americană a filmului ‘Miss Bala’, cu Gina Rodríguez în rolul principal, este principalul cap de afiş al acestui sfârşit de săptămână, în mod tradiţional sărac în premiere şi încasări de box-office ca urmare a desfăşurării celebrei Superbowl, finala ligii profesioniste de fotbal american (NFL).


În 2011, filmul ‘Miss Bala’, al regizorului mexican Gerardo Naranjo, a avut un mare impact asupra criticii, iar Hollywoodul şi-a aţintit ochii asupra lui.

În actuala versiune, Rodríguez o interpretează pe Gloria, o tânără care îşi descoperă o forţă nebănuită când cea mai bună prietenă a sa, care trebuia să participe la un concurs de frumuseţe, este răpită.

Curând îşi va da seama că nu poate avea încrede în autorităţile locale pentru a-şi regăsi prietena, astfel încât nu are altă opţiune decât să coopereze cu infractorii care o sechestrează şi, în aceaşi timp, să stabilească legături cu agenţi ai DEA (Agenţia Antidrog Americană) pentru a pune la punct operaţiunea de salvare.

Varianta americană realizată de Sony Pictures o are pe Catherine Hardwicke ca regizoare şi o echipă de producţie formată în procent de 95 la sută din profesionişti latino-americani.

Alte premiere ale sfârşitului de săptămână sunt: ‘Arctic’, documentarul ‘They Shall Not Grow Old’ şi ‘Velvet Buzzsaw’.


În ‘Arctic’, un bărbat încearcă să supravieţuiască în Oceanul Arctic după ce suferă un accident de avion şi trebuie să decidă dacă rămâne în tabăra pe care a improvizat-o ori să se aventureze pe terenuri necunoscute în căutare de ajutor.

Filmul, în regia lui Joe Penna, îi are în distribuţie pe actorii Mads Mikkelsen şi Maria Thelma Smáradóttir.

În ‘They Shall Not Grow Old’, regizorul Peter Jackson aduce un omagiu trupelor britanice din Primul Război Mondial, cu un material nedifuzat până acum, în care soldaţii participă la o bătălie în Belgia.


Documentarul mizează pe mărturiile unor soldaţi din anii 1960 şi 1970, iar cineastul doreşte, prin această producţie, să marcheze 100 de ani de la marea confruntare.

‘Velvet Buzzsaw’, o premieră limitată produsă de Netflix, este un thriller satiric plasat pe scena artistică contemporană din Los Angeles (California), unde milionari şi mari colecţionari se înfruntă pentru a obţine capodoperele cele mai bine cotate.


Jake Gyllenhaal, Rene Russo şi John Malkovich joacă în acest film regizat de Dan Gilroy.

About Post Author

Lasă un răspuns