"Foto:

 

Trupa ce a câÅŸtigat mai multe Discuri de Platină ÅŸi Grammy, Red Hot Chili Peppers, va lansa cel de-al 10-lea album de studio, I’m with you, alături de Warner Bros. Records pe data de 30 August 2011.

 Înregistrat la East West în Los Angeles ÅŸi Shangri-la în Malibu, materialul a fost produs de către Rick Rubin, cel care a lucrat ÅŸi precedentele 5 albume ale trupei – Stadium Arcadium, By the Way, Californication, One Hot Minute ÅŸi Blood Sugar Sex Magik.

Materialul a fost mixat de către Andrew Scheps şi Greg Fidelman.

"I’m with You" este primul material de la Stadium Arcadium, albumul ce a debutat pe pozitia 1 în topurile din 28 de ţări ÅŸi a adus 3 mega hituri ÅŸi milioane de fani la concertele RHCP din jurul lumii.

Una dintre cele mai de succes trupe rock din istorie, Red Hot Chili Peppers a vândut peste 60 de milioane de albume ÅŸi deÅ£ine mai multe recorduri muzicale, toate învârtindu-se în jurul atât de râvnitei poziÅ£ii 1 din topuri.

În aceste conditii, nu putem decât să începem numărătoarea inversă până la data lansarii noului lor album ÅŸi să sperăm că următorul turneu să îi aducă ÅŸi în BucureÅŸti!


Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns