În prag de sărbătoare trupa Pasărea Rock continuă să își încânte admiratorii cu interpretările sale remarcabile și lansează o nouă melodie menită să readucă în suflet bucuria simplă, dar înălțătoare,a Crăciunului petrecut alături de cei dragi.

Intitulată ”COMETA STEA”,scrisă de binecunoscutul Florin Dumitrescu, pe muzica  lui Josef Kappl, noua melodie a trupei Pasărea Rock pune în evidență apartenența noastră creștină și invită la dezvoltarea puterii de a iubi și de a dărui.

Inițial, titlul acesteimelodii a fost „Trei crai de la răsărit”,personaje reprezentate de Mircea Baniciu, Josef Kappl și Ovidiu Lipan Țăndărică, care după lungi rătăciri s-au regăsit și au pornit pe același drum către inimile iubitorilor de muzică de calitate.  

Odată cu această nouă melodie, trupei i se alătură Narcis Tran-Korsar, un nou colaborator, tânăr și deosebit de talentat, care va susține performanțele artistice la chitara cu 12 corzi, dar și backing vocal.

Noua compoziție muzicală ”COMETA STEA” realizată sub egida casei de producție Revolver, va răsuna în toate concertele trupei din întreaga țară și va putea fi ascultată atât la posturile de radio, cât și pe pagina de Facebook a formației www.facebook.com/BaniciuKapplLipan.

VERSURI – ”COMETA STEA” 
Muzica: Josef Kappl, Textul: Florin Dumitrescu 


Strofa 1 :

Trei crai de la Răsărit 
– de la Răsărit 
fără să se fi vorbit 
– nici nu s-au vorbit 
au pornit spre asfințit 
– de la Răsărit 
unde minunea s-a ivit 

Bridge:
Sus, în ceruri… 
steaua strălucea 
Sus, departe… 
și-i îndruma 

Refren 1: 

Cometa stea 
nu vrea să stea 
aleargă-ntruna 
noi după ea 
Crăiasa stea 
de crezi în ea 
minunea lumii îți va arăta 

Strofa 2: 
Trei crai de la Răsărit 
– de la Răsărit 
mult au mai călătorit 
– ce-au călătorit 
pînă cînd s-au întîlnit 
– steaua i-a-ntîlnit 
unde minunea s-a ivit 

Partea C: 
Dar din darul crailor noiobișnuim 
de Crăciun să dăruim… 
Semnul care-aduce-n inimi dragostea 
e cometa-stea… 

Refren 3:

Cometa stea… 
de crezi în ea 
minunea lumii îți va arăta 

DESPRE PASĂREA ROCK

După succesul primului albumul, intitulat ”Legenda”, Josef Kappl, Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Nicu Patoi și Sorin Voinea lucrează la definitivarea celui de-al doilea material discografic ce urmează a fi lansat anul viitor cu prilejul împlinirii celor 5 ani de la debutul proiectului Pasărea Rock.

Proiectul PasăreaRock pornit în 2014 de către Mircea Baniciu, Josef Kappl și Ovidiu LipanȚăndărică, avea să-și dorescă  să continue, ceea ce au început împreună cuformația care i-a consacrat, Phoenix.

Iată că numai după patru ani și jumătatede la înființare, Pasărea Rock este într-o formă de zile mari, asta și datorită artiștilor extraordinari care întregesc formula, Sorin Voinea și Nicu Patoi.

De-a lungul acestei perioade, artiștii au muncit, au compus, au reochestrat șiau lansat pe piață primul album, intitulat LEGENDA,  care “sună extraordinar”, după cum spun însuși artiștii.

De la înființare, Pasărea Rock a mai lansat două EP-uri,Calusandra si Hora fara de hotar. Pasărea a lansat pe piata cel putin doua melodii de succes ”Calusandra” și ”Praznic năprasnic”, iar turneele susținute de formație au confirmat, la nivel național, succesul proiectului.

About Post Author

Lasă un răspuns