Paris Jackson, fiica regretatului cântăreţ de muzică pop Michael Jackson, s-a internat într-o clinică de reabilitare la doar 20 de ani, după ce a făcut o serie de afirmaţii care au stârnit îngrijorarea fanilor.

Tânără a decis să părăsească lumina reflectoarelor pentru a se axa asupra echilibrului psihic şi a sănătăţii emoţionale.

Paris Jackson şi-a pierdut tatăl în urmă cu 10 ani, atunci când era doar o copilă şi a avut parte de o adolescenţă zbucimată, excesele nefiindu-i străine. 

Tânără a avut întotdeauna o atitudine rebelă şi a făcut afirmaţii controversate, încercând să păstreze în jurul său un aer de mister şi să stârnească indignarea acelor persoane care sunt pline de prejudecăţi şi stereotipuri.

La doar 20 de ani, Paris are corpul plin de tatuaje şi substanţele interzise nu îi sunt străine. 

Paris Jackson a încercat să se sinucidă la 15 ani 

Viaţa sa personală este una tumultoasă, iar în anul 2017 a mărturisit că a încercat să îşi pună capăt vieţii atunci când avea doar 15 ani.

Se pare că Paris a decis să lase în spate viaţa dezorganizată şi să acţioneze pentru a-şi redobândi liniştea.

Potrivit publicaţiei dailymail.co.uk, fiica de 20 de ani a lui Michael Jackson s-a internat într-un centru de reabilitare „pentru a se concentra asupra bunăstării sale psihice şi a reîncepe de la zero”.

Decizia lui Paris de a se interna nu este una surprinzătoare ţinând cont de faptul că aceasta se luptă cu anxietatea şi depresia de ceva timp. 

Paris Jackson are 20 de ani şi un trup plin de tatuaje

Într-un interviu din anul 2017, acordat revistei Rolling Stone, Paris a vorbit despre tentativa sa de sinucidere de la 15 ani şi a încercat să explice care au fost motivele care au împins-o la un asemenea gest necugetat.

„Era vorba despre o combinaţie de stimă de sine scăzută, credeam că nu pot face nimic bine şi că nu mai am pentru ce să trăiesc, a mărturisit ea, cu multă sinceritate”.

Fotomodelul a recunoscut că a petrecut mult timp cu persoane care au avut un impact negativ asupra sa şi că a făcut parte dintr-un anturaj cu o moralitate îndoielnică.

„Am făcut lucruri pe care copiii de 12,13,14 ani nu ar trebui să le facă. Am încercat să cresc mai repede decât ar fi trebuit şi nu am fost cea mai drăguţă persoană pe care ai fi putut să o întâlneşti”, au fost spusele lui Paris, conform dailymail.co.uk.  

paris jackson sedinta foto curajoasa

Paris Jackson pozează îndrăzneţ şi face afirmaţii controversate ori de câte ori are ocazia

A fost abuzată sexual atunci când era adolescentă 

Fiica lui Michael Jackson a vorbit despre faptul că a fost abuzată sexual de un străin atunci când avea 14 ani, dar nu a dorit să ofere detalii.

„Nu vreau să intru în prea multe detalii, nu a fost o experienţă pe care vreau să mi-o amintesc.

Am trecut prin infern şi, la vremea respectivă, nimeni nu a ştiut despre asta”, au fost cuvintele acesteia.  


About Post Author

Lasă un răspuns