O femeie a şocat participanţii la un festival  de muzică electronică, Dirtybird Campout, care a avut loc luna trecută în sudul Californiei – şi nu atât prin mişcările sale de dans, cât printr-o accesorizare inedită a lor, relatează Metro.

Îmbrăcată într-un costum mulat negru, cu şapcă, ochelari de soare negre şi botine roşii o femeie, tânără mamă, a început să danseze lasciv ca la un moment dat, cu totul neaşteptat, să-i stropească pe cei prezenţi cu jeturi de lapte din sâni.   Chiar şi cei mai nonconformişti dintre participanţii la festivalul californian Dirtybird Campout sau cei cei care credeau că „au văzut totul” la asemenea petreceri s-au arătat şocaţi. Totuşi au fost şi alţii care au acompaniat-o.

„Cristoase, Dumnezeule!”, se aude cineva pe fundal.

„Cum de face asta!”, strigă o femeie.

Clipul a fost înregistrat de un participant căruia nu i-a venit să-şi creadă ochilor, fiind convins că văzuse totul la petrecerile rave de până atunci.

„Nu dezamăgeşti niciodată, Dirtybird Campout. A devenit de-a dreptul ciudată”, a scris acesta pe Twitter.

Clipul a strâns peste două milioane de vizualizări pe reţelele sociale şi a stârnit reacţii amestecate.

„Laptele matern e aşa al naibii de preţios şi ea îl împrăştie ca pe apă?”, scrie cineva.

„Nu înţeleg de ce se face atâta caz, e doar lapte”, spune un utilizator care primeşte şi un răspuns din partea unui cont al organizatorilor festivalului „Laptele matern nu e mare lucru, dar să stropeşti cu el în felul asta, ca dintr-un burete, e ceva”.

 

About Post Author

Lasă un răspuns