John Wick a devansat  Avengers: Endgame din topul box office-ului  nord american.

John Wick: Capitolul trei – Parabellum  deschide weekendul cu incasari de 57 de milioane de dolari. Cea de-a treia parte a seriei John Wick il reda pe Wick (Keanu Reeves) care este vânat de asasini foarte bine pregătiți, după recompensa de 14 milioane de dolari pe cap.

Kofi Outlaw de la ComicBook.com i-a dat lui John Wick: Capitolul 3 un review perfect de 5 din 5, spunând: „Fanii seriei John Wick vor să-l iubească pe Parabellum, de la lupte până la dezvăluirea a ceea ce înseamnă sa iti iubesti fanii, film realizat cu mai multă creativitate, fler și brutalitate decât oricând, astfel încât fanii de acțiune care își cheltuiesc banii pe un bilet vor obține cu siguranță valoarea banilor lor „.

În „Anatomia unei scene”, îi cerem directorului  să ne dezvăluie secretele care trec în scenele cheie din filme. 

„John Wick: Capitolul 3 – Parabellum” 

Aici, regizorul Chad Stahelski discută detaliile unei secvențe cinematice de acțiune care ii implică pe Keanu Reeves și doi interpreți indonezieni de arte marțiale: Yayan Ruhian („The Raid”) și Cecep Arif Rahman („The Raid 2”).

Mark Dacascos are aspectul unui călugăr Shaolin și energia unui unchi distractiv.

La vârsta de 55 de ani, capul ras are doi ochi căprui care aproape că au ieșit din craniu chiar înainte de a-și mișca zâmbetul. El este antrenat în modurile samuraiului adevărat, dar preferă îmbrățișările. Dacascos joacă această dualitate în John Wick: Capitolul 3 – Parabellum ca „Zero”, un asasin de ninja care este foarte, foarte entuziasmat si onorat de misiunea sa de a ucide pe John Wick.

„Când i se ofera ocazia de a merge după John Wick, devine cea mai bună zi din viața lui”, spune Dacascos lui Inverse.

Suntem în fața intrarii ,într-un foaier, al unui  hotel cu o vedere panoramică spre centrul orașului Manhattan. Pe aceste strazi, pe Zero, îl întâlnim în Parabellum, ascuns sub privirea unui bucătar sushi susținut înainte de a fi invitat în viața lui ca asasin.

„Pentru ca John Wick, este un excommunicado”, spune Dacascos, „El și-a iubit atât de mult misiunea incat și a dat-o peste cap. Pentru a merge după omul pe care îl admiră, pentru a face ceea ce iubește, aceasta este o onoare și o bucurie „.

Keanu Reeves, ucigașul temut, a fost exilat din societatea subterană a asasinilor cunoscuți sub numele de „Continental”. În timp ce John Wick se luptă de pe străzi pe timp ploios, din New York, catre desertul  arid al Marocului, pentru a se confrunta cu umbra ” , „Wick este forțat în calea lui Zero, care este prea dornic să-și omoare eroul.

Keanu Reeves se întoarce in franciza actiune-aventura  ca asasinul titular, care are acum o recompensa de 14 milioane de dolari pe cap dupa ce a ucis un membru al breslei consiliului international, High Table.

Chad Stahelski, care a regizat primele filme (David Leitch co-regizat cu el in original), se întoarce împreună cu scriitorul original „John Wick:, Derek Kolstad, printre alții, scriind acest scenariu.

Laurence Fishburne se întoarce ca sef de crimă și ornitofil, Regele Bowery.

Acest film înregistrează mult mai bine decât cele două precedente din franciză, care au, respectiv, scoruri Tomatometer de 87% și 89%.

About Post Author

Lasă un răspuns