În timpul celei de-a 91-a Gala de Decernare a premiilor Academiei, Netflix a surprins telespectatorii, postand un teaser surprinzător pentru The Irishman, de la Martin Scorsese.

Deși teaserul nu conținea nici un material – a arătat pur și simplu un banner stilizat care se încadrează între numele stelelor din film – folosind dialogul direct din film.

„Înțeleg că esti fratele meu”, spune Al Pacino, care il va juca pe Hoffa în film. Robert De Niro – care îl interpretează pe Frank Sheeran – răspunde spunând: „Da, da, încantat să te cunosc „.

Deși detaliile despre film nu sunt încă destul de clare, filmul este o adaptare a lui „I Heard You Paint Houses”, o carte care aruncă o privire la povestea lui Frank Sheeran, un mafiot despre care se zvonea că este implicat in asasinatele ambilor președinți John F. Kennedy și agentul FBI, Jimmy Hoffa (fost lider al sindicatelor transportatorilor, si implicat in afaceri cu MAFIA).

The Irishman este un proiect de suflet al lui Scorsese la care a lucrat ani de zile – a regizat iar scenariul l-a scris alături de scriitorul cartii „Gangs of the New York”, Steve Zaillian.

Din distributia filmului lui Scorsese fac parte, actorii: Robert De Niro, Joe Pesci, Harvey Keitel, Al Pacino, vechii colaboratori ai lui de-a lungul vietii, alaturi de noii actori, Anna Paquin, Bobby Cannavale, Sebastian Maniscalco, Ray Romano, Stephen Graham, Jesse Plemons, Action Bronson si Stephanie Kurtzuba.

Dupa cum stiti, The Irishman, nu a dezvaluit încă o dată exactă de lansare pe Netflix. Potrivit teaser-ului, acesta va lansa o emisiune de teatru, pe lângă faptul că va fi adăugat la platforma de streaming, replicând lansarea gigantului de streaming, NETFLIX, asa cum au folosit pentru „Roma”, câștigătorul celei mai bune regii si imagini la Oscarul din acest an.

Credeti că filmul va avea vreo șansă la Oscar anul viitor?

About Post Author

Lasă un răspuns