Tom Cruise, cascadorie impresionantă pe aripa unui avion de război pentru "Mission: Impossible 8" - FOTO

 

Tom Cruise a realizat o cascadorie impresionantă pe aripa unui avion din al Doilea Război Mondial în timp ce face loopinguri, într-o scenă pentru al optulea film din franciza „Misiune Imposibilă”.

Actorul american, care filmează pentru „Mission:Impossible 8”, a fost fotografiat de tabloidele britanice în timpul unei scene periculoase.

Starul, în vârstă de 59 de ani, apare suspendat de aripa unui avion militar din al Doilea Război Mondial: un Boeing Stearman Model 75 din 1943. În imaginile publicate de DailyMail, Tom Cruise apare cu cască şi salopetă maro, într-o poziţie periculoasă (deşi controlată).

Cruise este cunoscut pentru faptul că îşi realizează majoritatea cascadoriilor. De altfel, el s-a accidentat în timpul filmărilor la precedentul film din franciză, „Mission Impossible: Fallout”.

În ceea ce priveşte „Mission Impossible 7”, ale cărui filmări s-au încheiat şi care trebuie să intre în cinematografe în septembrie 2022 după mai multe amânări, actorul a asigurat că „a realizat cea mai periculoasă cascadorie din viaţa sa”. Pentru acea scenă, actorul trebuia să meargă cu o motocicletă pe marginea unei faleze. O secvenţă pentru care şi-a riscat viaţa, a mărturisit el pentru revista Empire.

About Post Author

Lasă un răspuns