Portoricanul Luis Fonsi, unul dintre autorii hitului „Despacito”, a susținut sâmbătă seara, un concert într-un club de fițe din Mamaia. Acesta a primit un onorariu generos, deși a cântat doar câteva piese și, mai mult, unii dintre spectatori s-au declarat nemulțumiți de prestația sa.

Luis Fonsi la Mamaiaaaa!

Geplaatst door Corina Martin op Zaterdag 10 augustus 2019

În afara faptului că s-a lăsat așteptat și a cântat undeva după ora 21:00, deși publicul era strâns în club de la ora 17:00, Fonsi a interpretat doar 5 piese, printre care și mult așteptata melodie „Despacito”.

Pentru această scurtă prestație, artistul a cerut organizatorilor nu mai puțin de 100.000 de euro, bani la care artiștii din România nici nu visează.

Acest minirecital nici nu face parte din turneul de promovare al albumului, ci a fost strecurat între două concerte, Fonsi a găsit o escală, având concert în Elveția abia marți, pe 13 august, așa că a oprit și la Constanța.

Pentru a acoperi cheltuielile cerute de Luis Fonsi, administratorii clubului au ridicat miza.

Pe lângă brățara de acces care era 150 de lei, pentru a avea masă în local, clienții trebuiau să scoată din buzunar minimum 4.000 de lei, în funcție de zona în care doreau să se distreze.

Pentru locurile din fața scenei, consumația de la masă trebuia să se apropie de 10.000 de lei.

 

Lasă un răspuns