Les Elephants Bizarres ofera de Martisor atat elefanelor cat si elefanilor, al patrulea videoclip numit "Wish(You were here)", a doua piesa de pe cel de-al doilea album al turmei, ce urmeaza sa fie lansat in aceasta primavara!

Melodia "Wish (You Were Here)" a fost eliberata pe undele radio la sfarsitul lunii februarie si este insotita si de o reprezentare video care incanta turma de elefani incepand cu 1 Martie.

 

Piesa face parte din coloana sonora a filmului romanesc Kiddo, in regia lui Millo Simulov, care a regizat si clipul turmei bizare.

 

 

 


 

 

Albumul ce va fi lansat in aceasta primavara este produs de Bogdan Popoiag si, printre piesele ce vor fi incluse pe noul material discografic, se numara "Wish (You were here)" si "Smile", melodie care se bucura deja de un videoclip care a luat prin surprindere publicul.

 

Les Elephants Bizarres inseamna Stefan Matei (voce), Catalin Radoi/Proka (voce si chitara), Hasan Nabulsi (bas), Claudiu Stirbei (tobe) si Nicolae Cazacu/Nae (sintetizatoare).

 

Turma bizara a inceput sa trompeteasca in toamna lui 2007, reusind sa acapareze cele mai mari orase din Romania.

 

Canta la toate festivalurile importante din tara, dar nu le e frica de festivaluri renumite si scene mari, unde se afla in fata unui public care nu ii cunoaste (vezi festivalul "Exit" din 2010). Au luat parte la cele mai vizionate emisiuni televizate muzicale si de divertisment.

 

Pana acum, stilul indie-rock si influentele funk ale Les EB i-au adus pe aceeasi scena cu Motorhead, Moby, Asleep in the Park, We have Band, The Haunts, A-lix, The Prostitutes, Polarkries18, Pink Martini si Kasabian.

 

 

 

 

"Hello says the devil", "Have no fear", "Mashroom girl", "The Boys" si "Smile" au urcat in primele locuri in clasamentele radiourilor nationale si s-au difuzat intens timp de mai multe saptamani.

 

 

Sursa : www.muzicabuna.ro

Lasă un răspuns