Vision Production a lansat pe 1 ianuarie 2012,cel mai hot videoclip al momentului ,Legalize –E periculoasa (feat Zhao LeBlanc)

 

Piesa vine dupa o perioada mai indelungata de absenta de pe scena muzicala a artistului,timp in care s-a concentrat mai mult pe munca de studio,urmand ca la sfarsitul primaverii sa lanseze albumul promis in ultimii 2 ani ,"Slabiciuni" .
Videoclipul Legalize –E periculoasa, a fost lansat in data de 1 ianuarie,pe canalul official de youtube www.youtube.com/VisionProductionRo cat si pe pagina oficiala de facebook  a artistului www.facebook.com/LegalizeOfficial, fiind preluat rapid de toate site-urile de specialitate.

Piesa a fost produsa de Zagga (Eurostarz),colaborator mai vechi cu Vision Production.De filmare si montaj s-a ocupat regizorul echipei Vision Production,Caudiu Stan . Piesa a fost inregistrata si mixata de Richard Stan in studioul Vision Production .

 

Legalize :" Eram in studio cu managerul meu,Richard Stan ,lucram la o piesa si intre timp mi-a venit o idee brusca sa scriu despre blonde dupa ce am auzit negativul produs de Zagga.dupa blonde ,au curs versurile usor si despre brunete.am facut text si despre roscate dar deja era prea lunga piesa si atunci el a zis,avem strofe de blonde,de brunete,hai sa bagam in clip o roscata.Eu sunt de parere ca a iesit ceva foarte sexy si sigur va prinde ,mai ales ca piesa are un sound actual care pur si simplu nu te lasa sa stai jos.Pentru a da o nota de mister, am preferat impreuna cu protagonista clipului,sa nu ii dezvaluim identitatea."

 

Lasă un răspuns