Keanu Reeves va juca din nou rolul lui Neo, filmările urmând a se elua în iulie. Matrix 4 va fi lansat anul viitor.

Lana Wachowski se pregăteste să regizeze al patrulea film Matrix, cu Keanu Reeves şi Carrie Anne Moss revenind în rolurile lui Neo şi Trinity. Filmul va fi produs şi distribuit la nivel global de Warner Bros. Pictures şi Village Roadshow Pictures. 

Anunţul a fost făcut de preşedintele grupului Warner, Toby Emmerich, conform mediafax.ro  „Lana Wachowski a scris un scenariu minunat şi o poveste extraordinară. E singura care ar fi putut face asta.

E uimitor să lucrez din nou cu ea, e ceva special, iar povestea are multe lucruri de spus, din care putem învăţa cu toţii”, a spus Keanu Reeves.

Rămâne de văzut cum o să se mişte acesta, pentru că în John Wick 3 a părut cam înţepenit.

Pe lângă Keanu Reeves, revine în film şi Carrie-Ann Moss în rolul Trinity, dar şi Jada Pinkett Smith, în rolul Niobe. Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra şi Yahya Abdul-Mateen II se alătură distribuţiei.

Carrie-Ann Moss spune că nu credea că va exista o continuare a seriei Matrix, iar despre scenariu a avut doar cuvinte de laudă.

După Matrix Revolutions, mulţi credeau că s-a tras linie, mai ales că recenziile au fost negative, iar încasările nu s-au ridicat la nivelul primelor două filme. Unii au spus că Lana Wachowski n-ar mai avea nimic de spus pe subiectul ăsta. Şi cu toate astea, iată, premiera Matrix 4 e programată pentru 21 mai 2021.

Până la urmă, există încă mulţi oameni care cred că locuim într-o realitate virtuală.   Da

About Post Author

Lasă un răspuns