O înregistrare în care membrii Judas Priest se plâng de calitatea mâncării pe care au primit-o înaintea concertului de la Bucureşti a apărut pe reţelele de socializare. „Am avut nişte oameni care nu şi-au făcut treaba cum trebuie”, a declarat Emil Ionescu, din partea Metalhead, pentru MEDIAFAX.

O înregistrare video publicată pe o reţea de socializare îi arată pe cei de la Judas Priest dezamăgiţi de mâncarea pe care au primit-o înaintea concertului care a avut loc duminică seară, la complexul Romexpo din Bucureşti. Salata la temperatura camerei, peştele cu miros suspect erau prezentate înainte ca unul dintre membrii trupei să spună că au comandat pizza.

Emil Ionescu, din partea Metalhead, organizatorii evenimentului, a declarat pentru MEDIAFAX: „Am avut nişte oameni care nu şi-au făcut treaba cum trebuie şi nu au fost la standardele pe care le-am cerut. Sperăm pe viitor să lucrăm cu companii din România mai serioase, care pot duce până la capăt ceea ce promit. Compania de catering trebuia să se ridice la anumite standarde şi se pare că reprezentanţii ei au fost la Electric Castle şi aici au lăsat colegi mai nepricepuţi. Au dat-o în bară. Şi cu explicaţii şi fără, nu ne ajută cu nimic. A fost o problemă mare pentru noi. Dar am rezolvat cu trupa, imediat ce am aflat ce s-a întâmplat”.

Imaginile publicate de trupă se pot vedea aici.

Concertul susţinut duminică, la Romexpo, de trupa britanică Judas Priest a făcut parte din turneul „Firepower”, prezentat de organizatori drept un melanj de rock şi ecrane led, pe o scenă uriaşă, cu mulţi decibeli şi aceeaşi muzică heavy metal care încântă fanii încă din anii 1970.

Trupa britanică Judas Priest a mai concertat la Bucureşti în 2015 şi 2011.

Trupa Judas Priest a fost înfiinţată în anul 1969, în oraşul Birmingham, şi a lansat 17 albume de studio. Grupul a intrat în atenţia publicului în anul 1974, cu albumul de debut „Rocka Rolla”. Britanicii au lansat unele dintre cele mai bune albume heavy metal ale tuturor timpurilor, precum „British Steel” (1980), „Screaming for Vengeance” (1982), „Painkiller” (1990) şi câteva piese celebre, devenite veritabile „imnuri” rock precum „Breaking the Law”, „Living After Midnight” şi „You’ve Got Another Thing Coming”. Considerată una dintre cele mai bune trupe din lume din istoria genului heavy metal, Judas Priest, recompensată cu un premiu Grammy, a vândut peste 50 de milioane de discuri pe plan mondial.

About Post Author

Lasă un răspuns