Renumele ei îi bagă sume colosale în conturile bancare. Săptămâna trecută, Jennifer Lopez a încasat 2 milioane de dolari. Onorariul a fost pentru o cântare în deschiderea unui mall din Doha, Quatar.

Concertul ei a durat doar 20 de minute. Jennifer Lopez a cântat Jenny from the Block, Let’s Get Loud, On the Floor și Waiting for Tonight. În total, organizatorii au plătit 3 milioane de dolari.

2 milioane au fost pentru Jennifer Lopez, iar 1 milion de dolari pentru cheltuielile și transportul artistei din SUA in Doha, Quatar.

Este prima oară când vedeta americană în vârstă de 49 de ani cântă în Oatar. Cu toate acestea, cei 650 de invitați la gală au fredonat versurile pieselor ei și au dansat împreună cu ea. Evenimentul de pe 8 noiembrie a fost urmat de o gală VIP de decernare a Premiilor pentru Excelență în Retail.

Pe 27 noiembrie, Jennifer Lopez va mai cânta și la petrecerea organizată de compania aeriană Qatar Airways la Dolby Theater din Los Angeles. Acolo va încasa 1,2 milioane de dolari pentru o prestație de 20 de minute.

Nu este prima dată când Jennifer Lopez încasează astfel de sume. În 2007, un miliardar rus i-a dat 2 milioane de dolari pentru a cânta la ziua lui de naștere. Acum 2 ani, a cântat la nunta de 1 miliard a fiului unui origarh rus.

Apoi, în 2013 a cântat la aniversarea președintelui Turkmenistanului, Gurbanguly Berdimuhamedov. Jennifer Lopez a fost plătită cu 1,5 milioane de euro pentru 27 de minute.