Imagini impresionante au fost distribuite de mai mulţi români pe reţelele de socializare.

Locatarii mai multor blocuri dintr-un cartier rezidenţial din Napoli au ieşit în miez de noapte la geamuri şi balcoane şi au început să cânte. „Trebuie să rămânem uniţi! Responsabili şi uniţi!”.

Imaginile au fost surprinse în Villa Rione San Giovanni, un cartier din Napoli.

Un locatar italian a dat drumul la muzică şi zeci de oameni au ieşit la ferestre şi balcoane şi au început să cânte. La final, cu toţii au aplaudat şi şi-au transmis reciproc mesaje de încurajare.

Imaginile au fost făcute publice de românii aflaţi în Italia. „Napoli 12 martie… suntem închişi în casă, nu putem ieşi in urma ordonanţei de guvern …. se iese pe balcon şi se cânta împreună … Un mod alternativ de a sta împreună”, a scris Elena Carmen Hanganu.

VIDEO: https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=253651905634568

„Noi restiamo a casa, ma troviamo il modo di abbracciarci”, au răspuns mai mulţi internauţi italieni.

„Aşa este, stăm acasă, dar găsim o cale să ne îmbrăţişam…. Nu putem pleca din Italia acum, la greu. Rămânem aici. Uniţi!…  În România merg acum doar cei iresponsabili! Forza Italia! Forza Romania…Fără cuvinte, fraţi ROMÂNI, gestul vostru m-a impresionat chiar mi-au dat lacrimile de modul în care v-aţi strâns mâinile pe fond muzical. Vă salutăm şi noi de aici din Bologna vă imbrăţişăm cu mult respect.”, au comentat la rândul lor mai mulţi români.

 

About Post Author

Lasă un răspuns