""

Odata cu videoclipul primului single extras de pe albumul "37", cel de-al doilea material discografic al sau, Horia Brenciu a intalnit si "Perfectiunea Feminina" in personajul feminim central – Belle – din videoclipul piesei "Ultimul Dans".

"Ultimul Dans" este un clip unic in Romania, insa ceea ce-l face cu adevarat aparte este combinatia de efecte prin care s-a realizat productia. Cele 4 luni de munca au scos la iveala un videoclip cu adevarat senzational!

"Belle este personajul animat cu care dansez in clip. In timpul filmarii am cautat-o aproape toata ziua, dar n-am vazut-o nici macar o data… A fost un sentiment straniu, dar incitant. A trebuit sa fac apel la imaginatie pentru a simti prezenta femeii iubite langa mine. Mi-a fost foarte aproape insa Olga Avramov, regizorul, Nicolae Carpenisan, creatorul decorului 3D, Bogdan Lazar, animatorul motion captures si inca 40 de oameni care au compus echipa de filmare, carora le multumesc pentru dragostea si seriozitatea cu care au lucrat.", marturiseste artistul MediaPro Music.

"Ultimul Dans" este videoclipul prin care Horia se ambitioneaza sa demonstreze ca artistii romani pot oferi publicului calitate la standarde internationale si poate fi vizionat in exclusivitate pe Music Channel pana la sfarsitul saptamanii.

 



Lasă un răspuns