Pentru a sărbători cea de-a 50-a aniversare, Sting vă oferă un concert excepțional în inima templului Pantheon,marca ARTE, în asociere cu Centre des Monuments Nationaux. Un concert muzica live. Un program prezentat de Stéphanie Daniel și produs de Denis Soula.

Am vrut să-l aducem pe Sting într-o seară memorabilă împreuna cu Patti Smith, în Panteon, templul marilor bărbați și al femeilor mari.

După concertul vedetei rockului, vă invităm să îl ascultați pe cel al unei alte vedete a muzicii, fostul lider al grupului Police, acompaniat de Dominic Miller la chitară, Rhani Krija la percuție, Frédéric Renaudin la clape și Sophie Tiam și Othman Coradidi în backing vocals.

Cântărețul vine la microfonul nostru pentru a ne prezenta cel de-al cincisprezecelea album solo lansat pe 19 noiembrie și născut din lenevia lockdownului, explică el.

Între rock, jazz, folk și muzică clasică, discul prezintă chintesența sunetului lui Sting. Ne cântă piesa omonimă, urmată de Sitting on the dock of the bay de Otis Redding, Shape of my heart, Fragile, Message in a bottle, If it’s Love, Rushing Water și For a Love.

„The Bridge” este „o punte în aceste vremuri tulburi”, spune Sting, care a simțit nevoia să reducă distanțele dintre oameni, să se lege pentru a trece de adversitate: „Toți oamenii despre care scriu sunt într-o etapă de tranziție, în relațiile lor, între viață și moarte, între boală și sănătate deplină”.

„Cu toții căutăm acel pod pentru a merge în altă parte, într-un loc mai bun”.

În 2006, Sting a lansat discul de muzică clasică Songs from the Labyrinth, dedicat lucrării pentru voce și flaut a compozitorului John Dowland, înainte de a reforma Police în 2007, pe scena de la Staples Center din Los Angeles, la premiile Grammy. După peste 3000 de concerte,  recunoscător pentru marele noroc pe care l-a avut, invitatul ARTE pe 26 noiembrie la un concert difuzat de Arte Concert din 27 noiembrie.

Sting cântă la BT Arena din Cluj-Napoca pe 15 martie 2022! Biletele se pun în vanzare vineri, pe 12 noiembrie, la ora 11:00. Membrii Fan Clubului Sting vor avea posibilitatea de a avea acces la bilete exclusive de pre-sales înaintea publicului larg, accesând www.sting.com.

Concertul My Songs al lui Sting este un spectacol exuberant și dinamic, cu cele mai îndrăgite cântece ale sale, scrise de-a lungul carierei ilustre a celui care a câștigat 17 premii Grammy, atât cu The Police, cât și ca artist solo. Apreciat ca fiind un „spectacol magistral de la început până la sfârșit”, concertul „îi poartă pe fani într-o călătorie muzicală în timp”, cu „hituri precum „Fields of Gold”, „Shape of my Heart”, „Roxanne” și „Demolition Man”, care punctează un show de neuitat”. De asemenea, fanii se vor putea bucura să asculte „Englishman In New York”, „Every Breath You Take”, „Roxanne”, „Message In A Bottle” și multe altele.

În turneu Sting va fi acompaniat de un ansamblu electric-rock, format din Dominic Miller (chitară), Josh Freese (tobe), Rufus Miller (chitară), Kevon Webster (clape), Shane Sager (muzicuță), cu Melissa Musique și Gene Noble (backing vocals).

Invitatul special Joe Sumner va fi prezent la toate datele nou anunțate.

Membrii Fan Clubului Sting vor avea posibilitatea de a avea acces la bilete exclusive de pre-sales înaintea publicului larg, accesând www.sting.com

Pentru informații complete despre turneu, bilete și fan club, vizitați: www.Sting.com

About Post Author

Lasă un răspuns