Ben Affleck a vorbit, luni, despre dependenţa de alcool când a fost invitat la emisiunea „Today” de la NBC pentru a prezenta viitorul său film, „Triple Frontier”, potrivit The Hollywood Reporter.

Alături de Isaac şi Pascal, va face parte din distribuţie şi actriţa Adria Arjona, fiica solistului guatemalez Ricardo Arjona, dar şi actorii Charlie Hunnam şi Garrett Hedlund.

Platforma digitală Netflix se va ocupa să transpună în realitate acest proiect sub titlul provizoriu ”Triple Frontier”.

Filmul prezintă eforturile a cinci prieteni care se întâlnesc pentru a elimina un narcotraficant din America de Sud.

”Triple Frontier” face referire la zona de frontieră împărţită între Paraguay, Argentina şi Brazilia, unde se varsă râurile Parana şi Iguazu.

Este o nouă tentativă de a transpune în realitate un proiect de care au fost legate numele unor actori ca Tom Hanks, Johnny Depp, Tom Hardy, Channing Tatum sau Mahershala Ali. S-a zvonit de asemenea că cineasta Kathryn Bigelow urma să fie cooptată ca realizatoare.

Netflix a anunţat că filmările vor începe pe 26 martie în Hawaii (SUA), mutându-se apoi în California şi Columbia.

Laureat al unui Glob de Aur pentru cel mai bun actor în miniserialul ”Show Me a Hero” (2015), Oscar Isaac este un actor consacrat la Hollywood datorită unor roluri din filme ca ”Star Wars”, ”Inside Llewyn Davis” (2013), ”Ex Machina” (2014) şi ”Annihilation” (2018).

La rândul său, Pedro Pascal a devenit cunoscut pentru participarea sa în serialele ”Narcos” şi ”Game of Thrones”, iar anul trecut el a jucat în filmul de acţiune ”Kingsman: The Golden Circle”.

De asemenea, Adria Arjona face parte din distribuţia lungmetrajului ”Pacific Rim Uprising”, un sequel al filmului apocaliptic ”Pacific Rim” (2013), care va fi lansat vineri în cinematografele din SUA. 

Actorul şi regizorul premiat cu Oscar a ieşit de la dezalcoolizare după ce s-a internat voluntar pentru tratament în luna august 2018. El a vorbit deschis despre lupta sa cu dependenţa în trecut dar şi acum. 

„Nu mă deranjează să vorbesc despre alcoolism şi să fiu alcoolic”, i-a spus el lui Hoda Kotb de la „Today”. „Face parte din viaţa mea. E ceva cu care m-am confruntat”.  

El a continuat: „Simt că am o problemă şi că vreau să vorbesc despre ea, şi sunt mândru de asta… este despre tine însuţi, despre viaţa ta, familia ta, şi întâlnim astfel de obstacole şi trebuie să ne confruntăm cu ele”. 

Fostul actor care l-a interpretat pe Batman a vorbit şi despre viaţa sa personală cu fosta soţie Jennifer Garner şi copiii săi. 

„Sper că sunt un tată destul de bun”, a spus el. „Cu singuranţă încerc foarte mult. Sunt norocos că au o mamă grozavă şi ea ajută mult în a ne descurca în calitate de părinţi în cel mai bun mod posibil… care este într-adevăr centrul preocupării din viaţa mea, accentul din viaţa mea este ce iubesc să fac. Este ceea ce mă face fericit şi totul va veni de la sine”. 

Vorbind mai mult despre Garner, el a afirmat: „Sigur, ea este minunată. Cineva este mama copiilor tăi, ei vor fi cei mai importanţi, persoanele principale din viaţa ta şi asta e bine”. 

„Triple Frontier”, în care joacă şi Oscar Isaac şi Charlie Hunnam, va intra în cinematografe miercuri, înainte de a fi lansat pe Netflix în 13 martie. 

About Post Author

Lasă un răspuns