Concertul din capitala Serbiei deschidea turneul european al cântăreÅ£ei, însă cei circa 20.000 de fani care s-au strâns pentru show au fost dezamăgiÅ£i când vedeta a apărut pe scenă în stare de ebrietate, informează BBC News Online.

Aproximativ 90 de minute, Amy Winehouse doar a murmurat fragmente din melodiile sale. La un moment dat, vedeta chiar ÅŸi-a aruncat microfonul pe jos ÅŸi s-a împiedicat de mai multe ori pe scenă.

FormaÅ£ia care o însoÅ£ea pe Winehouse a făcut eforturi disperate pentru a umple timpul în care vedeta a părăsit scena.

Frecvent, publicul a huiduit-o furios, mai ales că mulÅ£i plătiseră bilete de circa 45 de euro pentru a o auzi cântând.

CântăreaÅ£a a primit instrucÅ£iuni clare să nu consume băuturi alcoolice după ce, recent, a ieÅŸit dintr-o clinică de dezintoxicare din Londra, unde a stat internată o săptămână. AngajaÅ£ii hotelurilor în care Winehouse va fi cazată în timpul turneului său european au primit instrucÅ£iuni să scoată orice sticlă de alcool din camera vedetei.

Un veritabil simbol britanic al anilor 2000, Amy Winehouse a constituit, încă de la începutul carierei, unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor din Regatul Unit. Vocea ei excepÅ£ională, muzica unică, dar ÅŸi scandalurile provocate în viaÅ£a personală au Å£inut zile în ÅŸir primele pagini ale ziarelor de scandal.

De altfel, în ultimii patru ani, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa. CântăreaÅ£a cu o voce excepÅ£ională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinÅ£a de automutilare, anorexie ÅŸi bulimie.

Fanii ÅŸi criticii laolaltă îi aclamă farmecul necizelat, umorul incisiv ÅŸi combinaÅ£ia unică de jazz ÅŸi soul care-i caracterizează muzica. Un alt atu al controversatei artiste britanice este talentul incontestabil de compozitoare – muzica pe care o scrie este, fără excepÅ£ie, profund personală, de o candoare brutală. Producătorul american Quincy Jones a declarat că Amy Winehouse este atât de talentată încât "vine de pe alta planetă", susÅ£inând că este onorat de faptul că artista britanică cântă pe albumul său de cover-uri intitulat "Q: Soul Bossa Nostra".

Cel mai recent album al lui Amy Winehouse, intitulat "Back To Black", lansat în 2006, a fost vândut în peste 10 milioane de copii ÅŸi premiat cu cinci Grammy.

Amy Winehouse va susÅ£ine în această vară un turneu european, care a debutat la Belgrad ÅŸi se va încheia cu un show în România, pe 15 august. Artista britanică va cânta în Å£ara noastră pe Stadionul "Iolanda BalaÅŸ" din BucureÅŸti.

sursa: mediafax


Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns