Deliric a lansat, pe site-ul sau oficial (deliric1.ro), videoclipul "Ambrozie".

 

Realizat in colaborare cu Silent Strike, noul single precede albumul pe care cei doi artisti il vor lansa impreuna in urmatorul an.

 

Piesa a fost interpretata in premiera in urma cu mai putin de o luna pe radio Guerrilla, cand Deliric a fost invitat in cadrul seriei de concerte GuerriLIVE impreuna cu Doc si Vlad Dobrescu, colegii sai de la CTC. Reactiile extrem de puternice venite din partea comunitatii de ascultatori hip-hop au influentat decizia artistului de a promova "Ambrozie".

 

Videoclipul este "one shot", ideea si regia apartinandu-i lui Hypno. Mai multe puteti afla direct de la Deliric:

 

"Nu aveam de gand sa scot aceasta piesa, ma gandeam ca e destul de personala incat sa nu fie interesanta pentru nimeni. Am cantat-o totusi intr-un live la radio Guerrilla si de atunci toata lumea mi-a sugerat ca ar trebui sa scot la lumina si varianta de studio. M-a pus pe ganduri dar inca nu eram convins. Apoi intr-o seara ma suna prietenul meu Hypno, care se intampla sa fie un foarte bun regizor, sa imi spuna ca a ascultat piesa de 30 de ori si ca trebuie sa ii facem clip. Mi-a facut o oferta pe care nu o puteam refuza: "Bah, maine vino aici ca avem tot ce ne trebuie si stiu exact ce este de facut!". M-am conformat!

 

Am ajuns la platoul de filmare fara sa stiu exact ce urmeaza. Ma asteapta un fundal negru ce a fost impanzit de multe surse de lumina pe care Ate (DOP-ul) le-a amplasat strategic. Hypno a dirijat orchestra ce controla fiecare sursa de lumina in parte. Eu mi-am recitat poezia. Totul a fost filmat dintr-o singura bucata, nimic nu a fost modificat in post-productie. Pentru o piesa care vorbeste de sinceritate este probabil cea mai buna metoda de a o ilustra."

 

 

Lasă un răspuns