Piesa lui CRBL feat. Helena “KBoom” (In aer), compusa si produsa de catre deMoga, pe versuri scrise de Marius Moga si CRBL, single ce a invadat playlist-urile posturilor radio, beneficiaza de acum si de un videoclip.

 

Acesta este al treilea clip din cariera solo a lui CRBL si este unul cu totul special pentru artist, reprezentind o retrospectiva si totodata un nou inceput muzical pentru artist.

“In primul rand fac o retrospectiva a vietii mele si vreau sa subliniez faptul ca nu am uitat niciodata de unde am plecat. Chiar daca sint in Bucuresti de atita timp, in sufletul meu sint pitestean convins. Stiu ca  multi se vor regasi in ceea ce am de spus acum si stiu ca imaginile vor fi o surpriza pentru cei care il vor urmari”, declara CRBL care a avut multe zile de filmare, printre care si in Pitesti, in locurile copilariei, la Teatru unde a performat ca balerin, pe un teren de baschet alaturi de copii pasionati de acest sport, dar si in Bucuresti in citeva zone reprezentative pentru el.

Regizat de Iulian Moga, videoclipul “KBoom” este filmat alb negru si reprezinta pentru CRBL o noua abordare.
“Filmat cu un aparat foto de catre Iulian Moga care a semnat si regia, clipul este realizat in proportie de 90% alb-negru. Imi doream demult sa fac un clip cu o astfel de imagine si va spun rezultatul final este incredibil”, spune CRBL.

Sursa: SuperMuzica


Lasă un răspuns