Concertul pe care trupa americană Red Hot Chili Peppers l-a susţinut vineri la piramidele din Giza a putut fi urmărit live pe conturile de YouTube, Facebook şi Twitter ale grupului.

Înaintea concertului „Red Hot Chili Peppers live at The Pyramids in Giza”, basistul Flea, cofondator al trupei, a transmis că este foarte emoţionat. „Învăţăm. Învăţăm. Învăţăm. Asta se întâmplă acum. Inima mea este plină de bucurie la ideea de a cânta în Egipt”.

Acestia au protestat privind drepturile animalelor din Egipt.

În ciuda revoltei publice, guvernul egiptean continuă să extermine câinii și pisicile de pe străzi, prin împușcături și otrăviri în întreaga țară și, în plus, intenționează să exporte 4000 din aceste animale pentru a fi consumate în țările asiatice.

Trebuie să-i convingem pe cei din guvernul egiptean, au spus cei de la Red Hot Chili Peppers, să oprească imediat toate crimele violente.

În lipsa unor legi egiptene privind protecția animalelor sau a acordurilor internaționale care împiedică exportul de câini și pisici vii, presiunea internațională de a proteja animalele locale este ultima soluție.

Anthony Kiedis, vocalistul trupei, care este vegan, este un energic luptator pentru drepturile animalelor și protejarea mediul înconjurător.

Grupul rock lucrează în prezent la cel de-al 12 album din cariera de 35 de ani. Cel mai recent material de studio al trupei este „The Getaway”, lansat în 2016.

Red Hot Chili Peppers este un grup rock înfiinţat la Los Angeles în 1983. Stilul muzical al trupei californiene combină în principal elemente de rock şi funk, cu influenţe punk, metal şi rap. Grupul a câştigat şapte premii Grammy şi a lansat 11 albume de studio, care au fost vândute în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial.

History in the making! #RHCPEgypt

"Once you know you can never go back"#RHCPEGYPTRSVP: http://bit.ly/2AXtyI3

Geplaatst door Live At The Pyramids op Woensdag 16 januari 2019


About Post Author

Lasă un răspuns