"Chitaristul

Chitaristul român Marius Pop (Captură YouTube)

 

Chitaristul român Marius Pop a fost selectat printre cei 100 de finaliÅŸti ai concursului Guitar Idol, din peste 1.000 de înscrieri în competiÅ£ia online la care participă instrumentiÅŸti din toată lumea, 10 dintre ei urmând să cânte într-o finală live în Marea Britanie, în toamna acestui an.

 

 

Potrivit site-ului oficial al concursului, aflat la cea de-a treia ediÅ£ie, Marius Pop intră în finala online, care se va desfăşura până în toamnă, în urma căreia 10 chitariÅŸti din cei 100 vor fi selectaÅ£i pentru a cânta într-o finală live în Marea Britanie, data ÅŸi locul acesteia nefiind încă stabilite, informează Mediafax.

Marius Pop este unul dintre cei 20 de chitariÅŸti – ÅŸi singurul din România – care au fost selectaÅ£i de juriu pentru a intra în finala online a Guitar Idol.

CeilalÅ£i finaliÅŸti au fost selectaÅ£i în funcÅ£ie de un număr de alte criterii, cum ar fi vizionări pe YouTube sau număr de voturi primite din partea publicului, se arată pe site-ul artistului, chitarist.ro.

Pentru finala Guitar Idol, Marius Pop a pregătit un clip la piesa "Marbri", filmat în studio alături de colegii din trupa The M Theory.

Primii 10 clasaÅ£i în finala online vor fi desemnaÅ£i prin combinarea tuturor factorilor de decizie din concurs: juriul, sponsori oficiali, număr de vizionări ÅŸi voturi din partea publicului.


Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns