Cântăreaţa pop Celine Dion a anunţat miercuri lansarea unui turneu mondial şi a unui nou disc, intitulat ”Courage”, album despre care a dezvăluit că a fost inspirat de viaţa sa după decesul soţului, relatează Reuters.

Dion, în vârstă de 51 de ani, a făcut publică vestea în timpul unui concert susţinut în Los Angeles, difuzat pe Facebook şi urmărit de peste 11.000 de fani din toată lumea.

Cântăreaţa franco-canadiană, cunoscută în special pentru melodia ”My Heart Will Go On”, inclusă în coloana sonoră a filmului ”Titanic”, a susţinut concerte în Las Vegas începând din 2003, însă a anunţat anul trecut că rezidenţa sa artistică în acest oraş se va încheia în iunie.

”Cred că a venit timpul pentru o schimbare, pentru a porni la drum”, a declarat ea miercuri.

Turneul ”Courage” va debuta în luna septembrie în Quebec City şi va fi primul susţinut de artistă în Statele Unite în ultimii zece ani.

Dion a declarat că noul său album va fi lansat ”aproximativ în noiembrie”. Ea nu a oferit mai multe detalii cu privire la datele concertelor incluse în acest turneu.

Cântăreaţa a mărturisit că titlul albumului, ”Courage”, a fost inspirat de decesul din 2016 al soţului şi totodată managerului său, Rene Angelil, diagnosticat cu cancer la gât. Cei doi au avut împreună trei copii.

”Când l-am pierdut pe Rene, el voia să mă întorc pe scenă. El voia să se asigure că îmi voi practica pasiunea”, a spus ea.

”Am vrut să îi dovedesc faptul că sunt bine, că suntem bine, că vom fi bine”, a adăugat artista.

Dion, deţinătoare a cinci premii Grammy, a susţinut în 2007 turneul mondial ”Taking Chances”, serie de reprezentaţii cu unele dintre cele mai mari încasări în acel an.

De asemenea, ea a urcat pe scenă în Asia şi Australia în 2018 pentru a susţine albumul său cu cele mai mari hit-uri.

Cel mai recent album de studio în limba engleză semnat de Celine Dion, ”Loved Me Back to Life”, a fost lansat în 2013. De asemenea, artista a lansat în 2016 albumul în limba franceză ”Encore un Soir”.

About Post Author

Lasă un răspuns