În ianuarie, Netflix a pregătit miniseria „Dracula“, cu actorul danez Claes Bang în rolul temutului conte, serialul „Messiah“, noi sezoane „Sex Education“ şi „BoJack Horseman“, dar şi documentarele „Night on Earth“ şi „Sex, Explained“.

De asemenea, începând cu luna ianuarie pe Netflix puteţi găsi şi filme celebre, precum „Panic Room“, „Lucy“, „Mamma Mia!“.

„Dracula“ (miniserie)

Creatorii serialului Sherlock reinterpretează legenda celui mai faimos vampir din lume, într-o producţie ce-l are protagonist pe actorul danez Claes Bang.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=VaZX3mXLFPg

„Messiah“ (serial)

O agentă CIA cercetează un lider carismatic, ai cărui adepţi cred că acesta face miracole. Este o fiinţă divină sau un impostor?

„Anne With An E“ (ultimul sezon)

O aniversare importantă declanşează o căutare a originilor lui Anne, care se confruntă cu probleme sentimentale şi începe să-şi facă planuri de viitor.

„Sex, Explained“ (documentar) Atracţie, fantezii, fertilitate. Află ce e de aflat despre sex în acest serial amuzant şi informativ, narat de actriţa şi cântăreaţa Janelle Monáe.

8 ianuarie 

„Grace and Frankie“ (sezonul 6)

În acest serial amuzant şi onest, Jane Fonda şi Lily Tomlin sunt două femei care îşi reinventează vieţile.

17 ianuarie

„Sex Education“ (sezonul 2)

Este limpede că sexul tulbură mintea adolescenţilor, iar acest puşti este cel mai improbabil expert sexual din curtea şcolii. Serialul cu adolescenţi revine cu un nou capitol.

24 ianuarie  

„Chilling Adventures of Sabrina“ (Partea a treia)

Kiernan Shipka revine în rolul Sabrinei, vrăjitoarea pe jumătate muritoare, în partea a treia a acestui serial horror cu adolescenţi, bazat pe benzile desenat „Archie“.

29 ianuarie

„Night on Earth“ (documentar)

De la producătorii premiaţi ai documentarelor „Planeta Pământ II“, „Life“ şi „Blue Planet“, acest uluitor serial de istorie naturală surprinde extraordinara lume nocturnă.

31 ianuarie

„Bojack Horseman“ (sezonul 6)

BoJack o ia pe calea cea bună, forţat de restricţiile de la clinica de dezintoxicare, care îl fac să îşi înfrunte greşelile şi să ia măsuri de redresare.

About Post Author

Lasă un răspuns